Yanushevich, Десь такі фейси згадуються. Чи американських хлопців перед відправкою у Вьєтнам, чи наших в Авганістан або на Чорнобиль...
Ой-ой, не надо смешивать то, что не поддаётся смешиванию. В Америке нет гопоты и ее фейсов. Нет эстонских и латышских гопников. Данная субкультура - исторический продукт восточнославянских народов.
Уважаемые хохлы! Разорвите с советско-совковым прошлым и перестаньте сосать русскую сиську!
А чи інші люди вважають їх нормальними ? Можливо, якщо без фанатизу, то це ще нормально. А коли з фанатизмом, то хіба це нормально ?
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
А чи інші люди вважають їх нормальними ? Можливо, якщо без фанатизу, то це ще нормально. А коли з фанатизмом, то хіба це нормально ?
Тут вже я не буду нічого стверджувати і нічого заперечувати, просто всі ці субкультури трактують світ по своему так як їм це хочеться. В них інші погляди інші розуміння і свій фанатизм вони розуміють не так як нам дано його розуміти ні вони не з іншої планети просто вони трохи не такі як більшість з нас. Вибачте якщо когось образив!
Я УКРАЇНЕЦЬ! Я знаю багато таємниць, але я не знаю усіх відповідей...
Пане АЛЕКС, я розумію, що в них інше сприйняття світу, інші цінності. І вважаю, що поки це не шкодить суспільству, то це ще не біда. А от коли починають шкодити (як скінхеди), то це вже недобре ... Адже важливо не тільки, як ти сам сприймаєш суспільство, А й те, як суспільство тебе сприймає. --------------------------------------------------------------------------------------------
То, ерунда, что кто-то на общество плюнул, Вот если общество на кого-то плюнет - тот утонет ...
Ухаживание в среде эмо - сложный, запутанный ритуал. Основная его часть состоит в том, чтобы ненавязчивым и деликатным образом выяснить пол партнера.
Субкультури. Я пробував думати. Напевне не варто було. А може й варто ?... Молодіжні субкультури, відіграють оду важливу роль, не зовсім гарну. Вони сприяють віддаленню дітей від батьків. В результаті - сприяють ослабленню , а то й розриву сімейних зв"язків. Так порушується зв"язок батьки - діти. Унеможливлюється передача традицій. Діти стають схожі на перекотиполе. Без родового коріння, без знання свого роду, бажання знати свою історію. Простий приклад. Якщо в дерева розвинута коренева система, воно протистоїть навіть сильним бурям. А обрубай коріння, і навіть легенький вітер його звалить. Ця модель поведінки нав"язується нам Америкою, країною без історії, без народних традицій, які йдуть в глибини віків. В нас ця історія є. В нас ще збереглася батьківська любов до свого майбутнього, до наших дітей. То ж задумайтесь, чи варто руйнувати те, що мають далеко не всі країни ? чи не втратимо ми самі себе, як нація? як УКРАЇНЦІ ?
Чула від однолітків, що в Лохвиці існує невеличка компанія підлітків які ведуть здоровий спосіб життя і серед них курити та пити спиртні напої вважається немодно. Новий рух? Додано (10-Лют-2009, 11:50) --------------------------------------------- Вибачте субкультура?
Та ні. Субкультура (підкультура) є лише загальною складовою духовних цінностей, створених суспільством. А от що буде "над" або "під" - вибиратиме соціум.
Я не боюсь умереть. Просто противно присутсвовать при этом...
Субкультури. Я пробував думати. Напевне не варто було. А може й варто ?... Молодіжні субкультури, відіграють оду важливу роль, не зовсім гарну. Вони сприяють віддаленню дітей від батьків. В результаті - сприяють ослабленню , а то й розриву сімейних зв"язків. Так порушується зв"язок батьки - діти. Унеможливлюється передача традицій. Діти стають схожі на перекотиполе. Без родового коріння, без знання свого роду, бажання знати свою історію. Простий приклад. Якщо в дерева розвинута коренева система, воно протистоїть навіть сильним бурям. А обрубай коріння, і навіть легенький вітер його звалить. Ця модель поведінки нав"язується нам Америкою, країною без історії, без народних традицій, які йдуть в глибини віків. В нас ця історія є. В нас ще збереглася батьківська любов до свого майбутнього, до наших дітей. То ж задумайтесь, чи варто руйнувати те, що мають далеко не всі країни ?
Quote (АЛЕКС)
Складна то штука сучасний світ!
Бачите, як заморчили голову? Ну треба знайти старі цитати і приклади... І не буде існувати ні складностей, ні штук, ні оточуючого світу. Все просто і легко. Весь напрямок у вигляді "Хара, Крішна, хара". Повтори тисячу разів і будеш в нірвані. Саме головне, не зупиняйся повторювати. А то - щастя не буде... Дехто і повторює старі молитви старого часу. З того стану, в якому знаходяться такі люди, вивести дуже тяжко. Іноді є іммунитет від народження, мабуть, який протистоїть подібним кликушам. Іноді - це надбання життєвого досвіду, при чому не залежно від віку. Складний цей світ, і той дурень, який каже що зрозумів його. Але краще жити в складному світі, ніж у панцирі власних іллюзій...
Многие считают себя "немногими", но лишь единицы считают себя неединственными.
Відповім цитатою (вдячний Ваш учень)
Если бы тени предметов зависели не от величины сих последних, а имели бы свой произвольный рост, то, может быть, вскоре не осталось бы на всем земном шаре ни одного светлого места. Сочинения Козьмы Пруткова.
Не наводьте тінь на... Бо добалакаємось і про заборону права вибору. АЛЕКС, це я на Вашу підтримку. Дядько одягнув окуляри певного (комфортного) кольору і - є відчуття самодостатності... Не будемо заважати.
Бачите, пане РК-86, і моя, і ваша цитата, досить добре показують таке явище, як субкультури. А от право вибору ніхто не забороняв. Скажу більше, ми - не боги, і не можемо забрати в людей право на помилку.
Человек мог бы добиться многого, его способности безграничны! Хорошо, что ограничены его возможности.
Знаєте шановні коли розглядаєш будь яку промблему потрібно дійти спільної думки, а ми одягнемо свої окуляри правемо свою правду. Подумайте над точко зору свого опонента, розставте все по поличках і просто намагайтесь зрозуміти. Наші переконання залежать від того в якому суспільстві ми виросли, як ми бачили цей світ, наші переконання залежать від нашого виховання. Також наші погляди часто є стереотипами від яких потрібно тікати. Можливо ви скажете що не в тему написав, так можливо ваша правда, але тема темою таке трапляється і житті. Це чесно мої слова, людини як прожила на цьому світі менше від вашого в два чи три рази. Не страшно що в такі роки про життя ми так багато знаємо?
АЛЕКС, проблема в іншому. Спробувати жити без окулярів і одночасно набратися мужності вислуховувати людей, які існують поряд. Ітину, в широкому розумінні цього слова, не в змозі досягти. Але пошук її і є кайфовий. А про окуляри... Ну коням прикривали очі. Щоб не жахалися автомобілів. "Зашорити" називалося...
Ну як Вам моє бачення на культуру і суб?
Бабай, Знову Ви примушуєте мене до роз"яснень. Почнемо.
Форум
Массовое собрание, съезд [первонач. площадь в Древнем Риме, где сосредоточивалась общественная жизнь города] Всемирный ф. молодежи. Ф. ученых.
ФОРУМ [лат. forum] - 1) площадь в древнем Риме, на которой происходили народные собрания, устраивались ярмарки и совершался суд; 2)* место выступлений, высказываний; 3) широкое представительное собрание, съезд.
Отже, ми можемо тут і обмінюватись думками і судити і осуджувати висловлені думки.
Сам смисл цого посту дійшов на Ваше Римське зібрання еліти жителів вічного міста?
Алекс, я декілька раз читав Ваше останнє повідомлення, згоден з тим що Ви пишете, не розумію тільки до чого треба прислухатися, які ідеї примірити, які погляди розділити? Може Ви раніше про це писали, а я пропустив, то повторіть , будь ласка.
Radcenko
Алекс, я декілька раз читав Ваше останнє повідомлення, згоден з тим що Ви пишете, не розумію тільки до чого треба прислухатися, які ідеї примірити, які погляди розділити?
Розумієте коли людина з кимсь сперечаєтеся, вона вперто доводить свою думку можливо іноді не слухаючи опонента, може в його словах є істина, щось що все поставить на свої місця! (З власного досвіду)
Алексу: Напевне, те про що Ви говорете є найскладнішим в спілкуванні між людьмі. Суперечки, конфлікти, лайки, бійки ... Конфліктні ситуації вирішуються по різному в залежности від культури і організованості учасників. У собак усе просто, у коров не так, а у людей сами бачете. Есть багато теорій і практик як позитивно підходити до вирішення проблем. Моя дочка працює у одній солідній фірмі, уже два рази була на курсах де учать відношенню між керівником і виконавцем, виконавцем і замовником. Прямо спектаклі розігрують, цікаво. Літератури в цьому напрямку дуже багато: психология, етика. Одно скажу із досвіду загального підходу, такого, щоб давав змогу навчитися мати позитив швидко і скрізь немає. Отже, з опонентом що різко відрізняєтьсчя від вас по культурі, краще не дискутувати. звичайно, якщо єсть можливість.
Radcenko
з опонентом що різко відрізняєтьсчя від вас по культурі, краще не дискутувати.
Тільки з дурнем, дискусія не має сенсу. З усіма іншими вести диспут цілком можливо, треба лише зрозуміти опонента, або хоч спробувати зрозуміти. Правда є ще одна категорія людей - політики це специфічні, своєрідні люди. Недарма їх спеціально вчать проводити диспути й пресконференції
Пресс-конференция - это умение отвечать на вопросы, которые тебе не задавали, с целью не отвечать на те, которые тебе задали.
А зі звичайними людьми диспути майже завжди приносять користь. Розширюється кругозір опонентів. В процесі обміну думками можуть бути і протилені судження . Таким чином людина розуміє, що одне й те ж явище може бути розглянуте з абсолютно різних позицій ...
Алекс, я декілька раз читав Ваше останнє повідомлення, згоден з тим що Ви пишете, не розумію тільки до чого треба прислухатися, які ідеї примірити, які погляди розділити? Може Ви раніше про це писали, а я пропустив, то повторіть , будь ласка.
.
Мабудь, таки досить уважно.
Quote (АЛЕКС)
Розумієте коли людина з кимсь сперечаєтеся, вона вперто доводить свою думку можливо іноді не слухаючи опонента, може в його словах є істина, щось що все поставить на свої місця! (З власного досвіду)
.
Тут
Quote (grigori37)
Суперечки, конфлікти, лайки, бійки ...
Ну не треба собачих зустрічей. Все присутнє у вислові Алекса, максимализм, всі інші ізми. Єдиного, чого не можна позбавити - щирості. Бажання порозумітися, а не перетворюватись, по нав"язаному деким сценарію, в псів.
Quote (Бабай)
Пресс-конференция
-Це і є вигул. Сучок. Може і це місцева (от забув), ну та хреновина, що була в царській росії і сиділа над печатними органами...Ну заборонена.
Ще не раз довбатиму...
Яке відношення має цензура до субкультури ? Чи може я щось не зрозумів ?
Витримку, здається, зробив. Субкультура... Вона є, була і буде складовою загальної. Але коли зміст, приципи, все смислове наповненя терміну каструють - тоді не може бути розвитку і наслідування. Навіть Біблія переписувалась. Чому комусь так вже дуже бажано позбавити людей права на пошук? Завважте - пошук КУЛЬТУРИ...
В наши дни повальное пьянство молодёжи приобретает катастрофический характер. Иногда возникает ощущение, что молодёжь встала на путь самоуничтожения и неотвратимо катится в пропасть. Но вникнув в суть дела понимаешь - она катится не сама, кто-то её подталкивает. Стрэйт-эйджеры встают на пути этой снежной лавины, чтобы разбить её. Даже если лавину удастся разбить, отдельные комки всё рано скатятся в пропасть. Но это не беда.
Безусловно, стрэйт-эйджером может быть не каждый. Более того, стрэйт-эйджеры - вид очень редкий. В России всего около ста - двухсот стрэйт-эйджеров (те, кто придерживается такого образа жизни от трёх лет). Поэтому призывать всех становиться стрэйт-эйджерами было бы глупо - потому что это нереально. Поэтому главная задача sXe - не вовлечь как можно большее число сторонников в свои ряды, а объяснить как можно большему количеству людей, как гибелен тот образ жизни, который они избрали. Объяснить разрушающее воздействие алкоголя, табака и наркотиков на организм. Показать всё это не в романтизированном свете, как это любят представлять в СМИ, а в настоящем - всю мерзкую реалистичность. Раскрыть всю губительность беспорядочных, случайных половых связей, которые часто ломают людям жизнь.
Среди молодёжи, наиболее сознательными и заботящимися о своём здоровье - а значит и о здоровье следующего поколения являются правые националисты. Это обусловлено тем, что именно среди этих людей самый большой процент думающих самостоятельно, а не живущих навязанными стереотипами. Многие из них занимаются спортом, не курят, не принимают наркотики и выпивают в небольших количествах по праздникам. Это наиболее оптимальное решение проблемы из возможных. На этих людей надо равняться и следовать их примеру.
Как появилась идеология straight edge?
В 80-е годы в США стало модным употребление наркотиков в светской среде. В ответ консервативные политики решили провести кампанию "просто скажи нет" ('Just Say No').
Она была совершенно неэффективной и, в конце концов, провалилась. Именно тогда молодежь начала формировать группы, которые вели здоровый образ жизни, свободный от наркотиков, объясняя свой выбор тем, что их употребление не только опасно, но и аморально. Так возникла философия Straight edge (дословно "строгая грань", это словосочетание также переводится как "прямая линия" или "правило"), провозглашающая идею чистоты разума и тела. Её сторонники стараются избавиться от факторов, которые негативно воздействуют на мысли и поведение.
Легенда гласит, что первым sXe был Ian Mackaye, солист "Minor Threat", который выкрикнул со сцены слова "straight edge" на концерте в июле 1980 года. Позже он сказал: "Я не курю, не пью, не употребляю наркотиков и не занимаюсь сексом с кем попало - я четко подхожу под определение straight edge".
Символ straight edge - это крест на руке ("X"), поэтому англоязычная аббревиатура straight edge выглядит как "sXe". Появился этот символ в 70-е годы, когда несовершеннолетним, приходившим в клубы на концерты, при входе рисовали крест на руке, чтобы, увидев его, бармены не продавали им алкоголь. Достигнув совершеннолетия, вчерашние тинэйджеры продолжали рисовать крест на своих руках (теперь уже из идеологических соображений), а также из солидарности с теми, кому 21 год еще не исполнился. Если основным лозунгом движения 80-х годов было "нет - наркотикам, курению, алкоголю и беспорядочному сексу", то в 90-е straight edge уже включал в себя вегетарианство, политическую и экологическую активность (подразумевающую борьбу за сохранение чистоты планеты, кампании против абортов, и агрессивного продвижения рекламы).
И все-таки что же такое Straight edge - молодежная субкультура, философия или нечто большее? Straight edge, считают его приверженцы, это ты сам, это то, каким ты себя ощущаешь. Это обретение контроля над собой и своей жизнью. Это умение не поддаваться мнению большинства и не плыть по течению. Это самоуважение и уважение других людей. Это личностное развитие, собственная философия, самостоятельный выбор образа жизни. Straight edge - не этап, а выбор навсегда, поэтому главный лозунг стрэйт-эйдж - "True till death", что переводится как «Верен до смерти».