| Фінансова мирова криза. | | ДЯДЬКО | Дата: Середа, 19-Лис-2008, 14:25 | Повідомлення # 1 |
Група: Пользователи
Повідомлення: 348
| Як загнеться мій бізнес повністю, візьму у руки лопату. Буду копать або не копать. Або лобзиком фанерку буду випилювать (в дитинстві непогані поробки виходили) Може хто і купе або на хліб обміняти погодиться...
| |
|
| | | tolik286 | Дата: Середа, 19-Лис-2008, 22:28 | Повідомлення # 2 |
Повідомлення: 435
| Quote (ДЯДЬКО) Може хто і купе або на хліб обміняти погодиться... Вже багато домогосподарок не знають як і хліб пекти. Так що стали ми заручниками технічного прогресу й забули ті рецепти виживання що були ще років тридцять назад, і свічки дома добили й самогонку гнали з буряка, до речі десь треба знайти рецепт та технології, кажуть що це не так вже й просто добру водяру з буряка вигнать.
| |
|
| | | Бабай | Дата: Четвер, 20-Лис-2008, 18:03 | Повідомлення # 3 |
Група: Модераторы
Повідомлення: 3217
| Quote (tolik286) самогонку гнали з буряка, Якщо для себе, то ще нічого, а як на продажу - посодють . Їм на кризу начхать. Це для них законів "немає", а для людей і стаття знайдеться.
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
| |
|
| | | tolik286 | Дата: Четвер, 20-Лис-2008, 21:19 | Повідомлення # 4 |
| Я так зрозумів Дядька що тут обговорюється криза, й що робить коли грошей нема, або й є то вони цінуються як звичайний папірець. Quote (Бабай) а як на продажу - посодють Для чого продавать якщо самому випить хочеться, а грошей нема. Quote (ДЯДЬКО) лобзиком фанерку буду випилювать Мені треба якраз люльку (рос. "курительная трубка") недорогу придбать, щоб самосад курить.
| |
|
| | | claps | Дата: П'ятниця, 21-Лис-2008, 10:34 | Повідомлення # 5 |
Повідомлення: 52
| А долар знову у гору лізе. Проїзд до Заводу на тому "злупку" 3 грн коштує, дарма що пальне подешевшало (напевне єдиний позитив від кризи)
| |
|
| | | РК-86 | Дата: П'ятниця, 21-Лис-2008, 21:43 | Повідомлення # 6 |
Повідомлення: 1462
| claps, Це не позитив, а позив, який виникае завжди, в результаті захворювання анурезом, любого бізнесмена під час кризи. Бажання зберегти капітал у невиробничій сфері. Їх треба зрозуміти...
| |
|
| | | Hanter | Дата: Субота, 22-Лис-2008, 00:09 | Повідомлення # 7 |
Повідомлення: 51
| Quote (tolik286) до речі десь треба знайти рецепт та технології, кажуть що це не так вже й просто добру водяру з буряка вигнать Дві години у казані вариться натертий буряк. Процідити. (Рідину зберегти!!!!!). Знову наливаємо воду і варимо ще 2 години. (знову цідимо і доливаємо до 1-ї частини збереженої рідини). Знову (3 раз) доливаємо води - варимо ще 2 год. Відціджуємо знову. Долили утворену рідину до перших двох частин. Буряк викинути (згодувати корові, свині). Тепер до рідини додаємо дріжжів. Можна горох варений. А далі, як звичайно- чекати. (Рецепт із моєї прабатьківщини (села)). І "гнати" бажано через мідну або латунну трубку. Стальна (залізна чи нержавійка) придає негативний привкус (металевий). На спирткомбінаті (по агентурним даним) пари спирту контактують з мідними кулями.
| |
|
| | | РК-86 | Дата: Субота, 22-Лис-2008, 03:45 | Повідомлення # 8 |
| Hanter, Він, мабуть, спостерігав цю технологію ще в дитинстві... Є одна проблема. Цукристі, які вирощені по сучасній технологіїї, не зберігаються довго. Ну так кажуть. Максимум місяць - а потім - гниль... А на спирткобінаті зовсім інша технологія. Ректифікаційна колона а не перегонний куб.
| |
|
| | | tolik286 | Дата: Субота, 22-Лис-2008, 13:08 | Повідомлення # 9 |
| Hanter, Дякую, за дійсно корисну інформацію.
| |
|
| | | РК-86 | Дата: Субота, 22-Лис-2008, 13:43 | Повідомлення # 10 |
| Hanter, tolik286, не взяв в лапки слова "дійсно корисну".
Я не боюсь умереть. Просто противно присутсвовать при этом...
| |
|
| | | Бабай | Дата: Субота, 22-Лис-2008, 17:59 | Повідомлення # 11 |
| З України вивезли вдвічі більше, ніж борг Газпрому У січні-жовтні 2008 р. з України вивезено за схемою повернення портфельних інвестицій понад 4 млрд. дол. США. На підставі сумнівних судових рішень не було сплачено збір на обов`язкове пенсійне страхування під час купівлі іноземної валюти на суму близько 200 млн. грн. Про це повідомив директор Департаменту боротьби з відмиванням доходів, отриманих злочинним шляхом, Державної податкової адміністрації України Ігор Стельмахович під час прес-конференції у п'ятницю. Цього року податківці зупинили обіг неліквідних (технічних) акцій 228 підприємств на суму понад 2 млрд. грн. і скасували емісію цінних паперів 577 підприємств на суму більш як 4 млрд. грн., повідомляє УНІАН. У першому півріччі ц.р. обсяг виконаних договорів на ринку цінних паперів становив 396 млрд. грн. Найбільші обсяги торгів здійснюються з акціями (148,9 млрд. грн., або 37,6% від загального обсягу виконаних договорів) і векселями (91,7 млрд. грн., або 23,17%). З початку року податківці виявили 34 злочини на ринку цінних паперів. Під час розслідування накладено арешти на цінні папери на суму 600 млн. грн. Прочитали ? А тепер зробіть висновок, про ПРИЧИНУ кризи в Україні ...
| |
|
| | | zaz | Дата: Субота, 22-Лис-2008, 18:10 | Повідомлення # 12 |
Повідомлення: 15
| Пани б*ються, а в холопів шкури тріщать. За народ ніхто не дума і думать не буде.
| |
|
| | | Бабай | Дата: Субота, 22-Лис-2008, 18:18 | Повідомлення # 13 |
| А це ж іще далеко не все. Це лише те, що виявили ...
| |
|
| | | ДЯДЬКО | Дата: Субота, 22-Лис-2008, 18:35 | Повідомлення # 14 |
Повідомлення: 348
| Quote (Бабай) У січні-жовтні 2008 р. з України вивезено за схемою повернення портфельних інвестицій понад 4 млрд. дол. США. Те що доларова маса зменшувалася- це ми вже довно запримітили. Американці (т...я ї..й м...і та с...и) встрясочку таку собі всім у світі встроїли. Щоб не розслаблялись! А то... А то бач, під КИЄВОМ будинки коштують у тричі, а то і у чотири рази дорожче, ніж у Беверлі Хілз! А саме головне у українців ДОЛЯРИ на ці будиночки, що під Києвом, Є !!! Американець не буде купляти будинок тільки тому, що он КУМ кращий купив. А українець буде. І дарма, що у нього все життя в КРЕДИТ! Дарма! Ще в один влізе, бо дуже кортить КУМА ПЕРЕПЛЮНУТИ! Воістину, українці - непереможна нація!
| |
|
| | | tolik286 | Дата: Субота, 22-Лис-2008, 20:42 | Повідомлення # 15 |
| Quote (РК-86) не взяв в лапки слова "дійсно корисну". На відміну від Ваших (РК-86), постів інколи позбавлених інформаційного навантаження - це ДІЙСНО КОРИСНА інформація. Криза, ще тільки починається, можливо ще прийдеться засвоювати праддідівські технології побудови печі, запрягання гужових повозок або навчатись гончарному ділу.Додано (22-Лис-2008, 20:42) ---------------------------------------------
Quote (РК-86) Він, мабуть, спостерігав цю технологію ще в дитинстві... Дійсно, спостерігав останній раз в дитинстві, але я тоді "рецептами" не переймався і гнали не з буряка, а з цукру з місцевого цукрового з-ду який можливо було придбать у крадіїв за літру тієї самої горілки.
| |
|
|
|