Сп1лкування та обм1н 1нформац1ею це зрозум1ло 1 добре. Але ж наш1 можливост1 не обмежен1. Ви згодн1? Я був би радий посп1лкуватися з школярами,студентами по житьево важливим темам. Гей,наше майбутне,давайте сп1лкуватись! Возлюби ближнього свого,як себе самого.
Гей, ні одного "підростаючого покоління" не бачу. Може наставники з класів інформатики бояться пускати їх сюди? Боюся подумати про найгірше. Так, про те, що наш форум їх взагалі не цікавить...
Бабай, Ознайомлення учнів з нетом не можливе без демонстрації мінімальноі відстані до сусіднього сайту ( в межах рідненького міста) і максимальної (Австралія, Антарктида). Ну не можуть викладачі обминути цю частину демонстраціїї можливостей, приємного віртуального світу, навчання першим навикам орієнтування і т. д. Може заборонили програму навчання інформатики і комп"ютерної грамоти? Відчуваєте, як дико звучить?
це точно. мені не дуже багато років від роду. але те, що я бачу (з висоти своїх літ), мене не влаштовує. я бачу "поколение пепси"... їх розумом зараз керує хтось інший. хтось, який нав'язує їм спосіб життя, мислення, нав'язує їм те, як діяти, как поступать... вони ме мають своїх власних думок.. не хочуть думати самостійно, за них хтось думає інший...
Повідомлення овідредагував musiccat - Вівторок, 25-Лис-2008, 04:19
Цей сайт я знайшла через Онднокласники, а до цього, навіть не могла і подумати що такий сайт існує.
Додано (01-Січ-2009, 22:08) --------------------------------------------- Можливо потрібно створити тему " Як я дізнався про сайт міста Лохвиця" і запропонувати варіанти відповідей.
Можна було звичайно сказати з чистою душею що користь від любого форуму - як від козла молока, але це звучало б дуже пафосно. Чисто пошарпатися, поспілкуватися це природно . Тому без різниці для мене звідки черпати «позитив» - сьогодні це може бути Експлодерс, а завтра Піротек або його клони............форум форуму різниця....... Але, але, є форуми на яких дуже цікаво спілкуватися,особисто мені дуже подобається ваш форум...... є куди подіти як "розумні" думки, так і не зовсім.... головне що я не один такий.... Я узнал, что у меня есть огромная семья...
Життя - гра. Задумана хреново, але графіка - шалена!
Запомните, джентльмены: эту страну погубит коррупция.
Хорошо, но удалось же Саакашвили добиться того, что менты взяток не берут, а только улыбаются! Сломил систему. Не знаю, как в остальном, но здесь он изжил коррупцию. Говрорят, что в других областях тоже (но у меня подтверждений нет). Нужна воля. У Саакашвили она есть.
Бабай, Шановний! Не вистачить тряпок у мене. Підтирати за існуючими представниками рідненької влади. Коментуйте - не коментуйте. Мені по барабану. Очі ще бачать, мізки не висохли. А чужим язиком, бережи Боже і прости, який привчили лизать - не командую.
Загляньте на образчик. gimnaziya1.at.ua. Яскравий приклад, бля........
Додано (25-Чер-2009, 02:41) --------------------------------------------- При такій рекламі рідних дітей не пустив би до такої школи. Може провокують?
Я не боюсь умереть. Просто противно присутсвовать при этом...
Повідомлення овідредагував РК-86 - Четвер, 25-Чер-2009, 01:36