Чесність і порядність - єдині якості, які дозволяють обманути одну й ту ж людину кілька разів.
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
До брехні. Це всі кандидати в президенти роблять перед виборами, з простими людьми ... І я сумніваюся, що Тягнибок цього не робить ...
Шановний пане Бабай, ви вважаєте, що всі люди навколо - безсовісні брехуни, пройдисвіти й шахраї й що більше ні в кого не залишилося ні честі, ні гідності, ніяких людських якостей. З такою життєвою позицією й з таким спрощеним баченням світу далеко не виїдеш. Якщо у вас така позиція, то ви й виберете на виборах якого-небудь чергового демагога, знову наступите на граблі нового дизайну й знову будете думати, що "не того вибрали". І так по колу весь час...
Уважаемые хохлы! Разорвите с советско-совковым прошлым и перестаньте сосать русскую сиську!
Ну не думаю. Якби він хотів, щоб його підтримала більшість - казав би інше. А він переконує, доказує. До того ж, у нас з ним близькі погляди. Я також націоналіст і я також за здоровий спосіб життя
Додано (02-Гр-2009, 17:38) --------------------------------------------- але усе можливо. Кажуть, політика - найбрудніша річ світу.
"Хто небудь з Вас знає хоч одного чесного й порядноо політика ? Назвіть будь ласка".
Та я догадався, пане Бабай, кого ви маєте на увазі. Це типо Ісуса Христа. Такий безсрібник, якого гроші взагалі не цікавлять. Сама чесність, безкорисливість та порядність. Йому самому нічого не потрібно. Одночасно Він фокусник, тому що, не займаючись ніякою підприємницькою діяльністю, нагодував народ п'ятьома хлібами й двома рибками й воду перетворив у вино. Його не хвилює також усе плотське, сексу в нього нема, тому що інакше він би потрапив на сторінки жовтої преси. У нього й дітей нема, тому що діти можуть скомпрометувати політика. Якщо який-небудь продажний опозиціонер його вдарить по одній щоці, то він підставить іншу.
Є інша підходяща кандидатура на чесного й порядного політика. Це Диоген.
Уважаемые хохлы! Разорвите с советско-совковым прошлым и перестаньте сосать русскую сиську!
Повідомлення овідредагував Yanushevich - Середа, 02-Гр-2009, 18:28
Додано (02-Гр-2009, 19:23) --------------------------------------------- І взагалі християнство - це прадавня ідеологічна диверсія. Я мало поважаю людей, що самі себе називають рабами
Слава Україні! Героям слава!
Повідомлення овідредагував deen - Середа, 02-Гр-2009, 18:23
Пане Yanushevich, Своїм постом Ви самі підтвердили, що порядні люди в політиці не водяться. І Ви це чудово розумієте. Тому доведеться вибирати з усіх брехунів найменшого. А це дуже не просто. Говорять всі гладко, і обіцяють густо ... А от виконувать обіцяне - не спішать ...
Тому доведеться вибирати з усіх брехунів найменшого.
Може, запросити як правителів буддистських монахів? Вони точно не будуть красти і брехати. І все матеріальне їх не хвилює.
Взагалі як ви ставитеся до введення на Україні буддизму? От deen вважає, що "християнство - це прадавня ідеологічна диверсія". Адже буддизм це точно не диверсія!
Може, запросити як правителів буддистських монахів? Вони точно не будуть красти і брехати. І все матеріальне їх не хвилює.
Тема називається "брехня", а не фантастика... А буддизм, масово в Україні не приживеться. Занадто різні корні, і спосіб мисленя.
Привіт. Ви не паві. Щоб судити Християнство потрібно прочитати Біюлію . А читати потрібно з розумом. Так, це історія древнього народу ізраільтян.Але там випромінені закони життя,здобутки багатьох поколінь людей донесені письменством до наших днів .Лише на її фундаменті може піднятись вежа духовності людини,її моральність. Ми користуємось телефоном,компом,автомашиною і.т.д - завдяки здобуткам минулих поколінь ,чи не так. А чому ми такі безталанні що,не хочемо опиратись на закони людського буття які несе нам ця КНИГА . На мій погляд в цьому наш людський дебілізм.І тим паче наших кормчих. Диявол сильний і зна всі слабкості людей , і основна з них - Золотий тілець.Гроші. Вони як коррозія, безповоротно розчеплюють кожного ,хто підпада під їх вплив. А тому кого вибирати серед ржавчини виприснувшої на зовню - важко.
Листопад "... в каждом из нас живут ангел и демон,и голоса их порй неразличимы". "Ангел же заставляет нас размышлять о наших поступках, и ему иногда нужны чьи-нибудь уста,чтобы высказатся."
Невже це благо для людей ? І геноцид, і рабство, і вбивства ?
А заповіді Моісея взяті з єгипетської "Книги Мертвих", і написані вони були задовго до Моісея, не на одну тисячу років ... Тільки трішки змінені. Там де було : Я не вбив - не убий ... я не крав - не укради ... Читати тут: «КНИГА МЁРТВЫХ»
Диявол сильний і зна всі слабкості людей , і основна з них - Золотий тілець.Гроші. Вони як коррозія, безповоротно розчеплюють кожного ,хто підпада під їх вплив. А тому кого вибирати серед ржавчини виприснувшої на зовню - важко.
Настроения, что деньги - зло, что зарабатывать их, биться за бОльший заработок, за бОльшую прибыль - это "аморально", что капитализм с его предпринимательской деятельностью это последняя гадость - вот эти настроения преобладают как здесь, на форуме, так и в украинском обществе. А хорошо вот что: пОраться с утра до ночи в хозяйстве, до умопомрачения, превращаясь из человека в некое неопределенное и тупое существо без пола и возраста. Только при этом следует учесть, что ГРАНИЦЫ между теми, кто поклоняющимися золотому тельцу и НЕ поклоняющимися, нет. Бабка, торгующая овощами на перевернутом ящике у дороги, тоже в определенный момент станет подозрительной, и для некоторых более бедных может показаться гнусным олигархом...
Хорошо, чтобы во власти оказался такой правитель, который схватил бы богатея за грудки, вырвал бы из-за пазухи пачки денег и кинул бы их в народ... Я угадал, пан Бабай, вы такого президента ждете?
Не христианство всё это. Это махновщина.
Хорошо, чтобы во власти оказался такой правитель, который схватил бы богатея за грудки, вырвал бы из-за пазухи пачки денег и кинул бы их в народ... Я угадал, пан Бабай, вы такого президента ждете?
Пане Yanushevich, тут Ви дуже помиляєтеся. Щось подібне вже було в 1917 році. Всі знають чим закінчилося. Різницю в розвитку можна побачити. Що робиться в нас, а що в Фінляндії. Ото ж і думайте. Президент це перш за все КЕРІВНИК. Керівник держави. Тому має мати відповідні якості для управління країною. І призначені чиновники мають відповідати за свої дії, чи бездіяльність. Це капітан корабля, який чітко знає куди треба йти. Від нього залежить і порядок на кораблі, і стан корабля, і ціль самого плавання. І якщо хтось з команди : штурман, боцман, кок,- не виконує свої обов"язки, то має за це відповісти по закону. І чим вища посада - тим більша відповідальність. А в нас поки що, ніхто ні за що не відповідає. Ні за свої слова (обіцянки), ні за свої дії (бездіяльність).
Quote (Yanushevich)
Не христианство всё это.
А що по Вашому християнство ? Последние строки псалма 137, который был превращен в диско-хит группой Boney M, часто не произносятся во время богослужений: "Блажен, кто воздаст тебе за то, что ты сделала нам! Блажен, кто возьмет и разобьет младенцев твоих о камень" (псалом 137). Оце християнство ???
Вся філософська література збудована на алегоріях. Хто це зрозумів, той знаходить там "родзинки" буття,закони послані нам Творцем. П.Коельо,Булгаков ("Собаче серце" ,"Майстер і Маргарита"), Біблія ... Якщо ВАШ розум навчений розпізнавати і знаходити родзинки в середині тіла великої булки , то Ви будете смакувати плоди літературно-філософської праці інших.А хто ковта все підряд не розпізнаючи тонкощів величі розуму,то ов-ва - нічим йому вже не допоможеш. А хто взагалі про це не задумувався , той є "пустоцвіт" з "замашками". Я не констуктор літаків , моя честь зможе зконструювати щось - щоб ВИ без ризику змогли довірити свої долі моєму "чудиську"? А ми живемо в середовищі існуючих суспільних законів, їх незнаючи, завсягди невиконуючи.Куди МИ двигаємось? - середовище нас оточуюче ПРИРОДА вже кричить SOS
Листопад "... в каждом из нас живут ангел и демон,и голоса их порй неразличимы". "Ангел же заставляет нас размышлять о наших поступках, и ему иногда нужны чьи-нибудь уста,чтобы высказатся."
Якщо ВАШ розум навчений розпізнавати і знаходити родзинки в середині тіла великої булки , то Ви будете смакувати плоди літературно-філософської праці інших.
Одна справа, коли родзинки мудрості знаходяться в булці, і зовсім інша, коли в чомусь зовсім не їстівному. Зрозумійте різницю.
Quote (aboubyr)
Вся філософська література збудована на алегоріях.
Я ж не проти, але в Біблії повним ходом пропагується покора і смиренність. А це одні з основних постулатів рабів. Читаючи книги треба розуміти весь текст, а там є не лише хороше. Тож не варто випускати з уваги все інше. Ви лише вдумайтеся : "Из Первой книги Царств (15:3): "Теперь иди и порази Амалика [и Иерима] и истреби все, что у него [не бери себе ничего у них, но уничтожь и предай заклятию все, что у него]; и не давай пощады ему, но предай смерти от мужа до жены, от отрока до грудного младенца, от вола до овцы, от верблюда до осла". Це що ? Що тут смакувати ? Що не зрозуміло ? Яка алегорія ?
В розділі "Брехня" філософські думки про вищі матерії аж фонтаном б"ють. Може спустимось на землю? Брехня - це один з головних компонентів двигуна прогресу, хоч цю брехню і називають рекламою. Або ж якщо кандидат у президенти скаже правду - шо завтра буде ще хуже ніж сьогодні і в армію буде ще більший набір строковиків, і гроші з зберкнижки ніхто невіддасть, - то хто ж за такого правдолюбця буде голосувать.
Брехня - це один з головних компонентів двигуна прогресу
Брехня должна быть искуссной и неочевидной, чтобы тот, которому врут, подозревая об этом, всё же на сразу ее раскусил и не сразу почувствовал себя лохом.
Лохи, за все потрібно сплачувати. Навіть за власну лоховатість.
Quote (Yanushevich)
Бабай, Ау!!!
Я не боюсь умереть. Просто противно присутсвовать при этом...