Create site free
Форум міста Лохвиця
Четвер, 09-Лют-2012, 22:09
Лохвиця
Вітаю Вас Гость | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 2 з 2«12
Модератор форуму: Stepan, Бабай 
Форум міста Лохвиця » Оголошення » Робота » АРТ ЛАЙФ (Основний чи допоміжний заробіток)
АРТ ЛАЙФ
ЛохвицькийДата: Понеділок, 23-Чер-2008, 18:10 | Повідомлення # 31
Група: Пользователи
Повідомлення: 363
Репутація: 8  ±
Замечания:  ±
Нагороди: 0
На жаль це так.
Десь колись прочитав,що в як1йсь королевськ1й родин1 був л1кар.В1н отримував гарну платню,коли королевська родина була здорова.Якщо хтось захворював платню в1н не отримував.Отож королевська с1м"я майже не хвор1ла. wine

Возлюби ближнього свого,як себе самого.
sergoДата: Понеділок, 23-Чер-2008, 23:19 | Повідомлення # 32
Повідомлення: 123
Репутація: 5  ±
Бабай, у мене є дуже багато матеріалу, як про продукцію ,так і про бізнес.І щоб вас переконати в зворотньому,можливо назначити зустріч.
Як що, ви згодний, то, на наступному тижні, я можу виділити вам декілька хвилин уваги.

Жизнь.exe /?

Повідомлення овідредагував sergo - Понеділок, 23-Чер-2008, 23:27
БабайДата: Вівторок, 24-Чер-2008, 12:02 | Повідомлення # 33
Група: Модераторы
Повідомлення: 3472
Репутація: 12  ±
Нагороди: 4
Коли є бажання і час, можна і зустрітися поговорити, адже в суперечках народжується істина. Детальніше можна ОП, я думаю, що знайду час на зустріч, якщо на той момент буду в місті.

Умное выражение лица, еще не признак ума !
цитата из фильма.
samusevДата: Вівторок, 15-Лип-2008, 20:09 | Повідомлення # 34
Повідомлення: 58
Репутація: 2  ±
Quote (sergo)
ні одна компанія тобою перечислена не придлагає крім АРТ ЛАЙФ продуктів дитячого харчування ,ліків та припаратів( без вмісту різних хімій,все на травах ,корінчиках).

извините, что влажу "как слон в посудную лавку", но пожалуйста обоснуйте это. Например, насколько я знаю, Амвей тоже говорит, что "у нас все без химии", что "нашу пасту глотать можно" и "когда моете посуду нашим средством - полоскать не обязательно!" happy

Не могли бы Вы, sergo, написать здесь состав (ингредиенты) например шампуня, зубной пасты, крема.

Quote (Бабай)
Всі ці препарати повинні призначатися строго індивідуально.

Насчет "строгой индивидуальности" в подходе к выбору лекарств я с Вами, Бабай, согласен.
Я, например, знаю одну такую компанию, которая разрабатывает и производит БАДы. Назначается консультация с врачем-диагностом, где делают диагностическое исследование организма, тестируют назначаемые лекарства на совместимость с вашим организмом и назначают индивидуальный лечебный курс, в конце которого назначается повторная диагностика!
Вот это, я понимаю, серьезный подход к делу.

Quote (sergo)
А те, що нам приписують ліки хімічного походження за Бог знає яку ціну (американські, германські і т.д., але далеко не нашого виробництва), цим на нас не заробляють? І ніхто в нас не питає, чи підходять вони нашому організму, чи ні. Адже зараз кожна аптека співпрацює з лікарями, які теж заробляють на нашому здоров'ї, і я думаю не зменшими нулями. Лягаєш під ніж (незнаючи, який буде результат) треба обов'язково положити в карман "гонорар", а якщо ні, то можеш здихати...

Супер! В точку.
Ой, как работают да прирабатывают!!!! У врачей это - основной доход, превышающий официальный в несколько раз.

"У истины простая речь." (Г.С.Сковорода)

Повідомлення овідредагував samusev - Вівторок, 15-Лип-2008, 20:11
БабайДата: Середа, 16-Лип-2008, 12:02 | Повідомлення # 35
Quote (samusev)
Я, например, знаю одну такую компанию, которая разрабатывает и производит БАДы. Назначается консультация с врачем-диагностом, где делают диагностическое исследование организма, тестируют назначаемые лекарства на совместимость с вашим организмом и назначают индивидуальный лечебный курс, в конце которого назначается повторная диагностика!
Вот это, я понимаю, серьезный подход к делу.

Але навіть ця компанія інколи буває в промаху. Коплект БАДів для схуднення по різному діє на різні організми. Одні люди дійсно худнуть, а інші навпаки - поправляються !

цитата из фильма.
samusevДата: Середа, 16-Лип-2008, 16:30 | Повідомлення # 36
Quote (Бабай)
Але навіть ця компанія інколи буває в промаху. Коплект БАДів для схуднення по різному діє на різні організми. Одні люди дійсно худнуть, а інші навпаки - поправляються !

Це про яку компанію Ви кажете? Це з власного досвіду чи чули десь?
"Я вам про Фому, а Вы про Омелю!"

Quote (samusev)
делают диагностическое исследование организма, тестируют назначаемые лекарства на совместимость с вашим организмом и назначают индивидуальный лечебный курс, в конце которого назначается повторная диагностика!

БабайДата: Середа, 16-Лип-2008, 17:38 | Повідомлення # 37
samusev,
Це все саме з власного досвіду. Я вже писав, що з цим видом бізнесу я знайомий більше 10 років. А з деякими фірмами доводилося і працювати. Тому я знаю реальне положення речей. Не все так гладко як розповідається.
Крім того, в багатьох компаніях добре поставлена ще й психологічна обробка, як співробітників, так і клієнтів. Але це окрема тема для розмови.

Quote (samusev)
в конце которого назначается повторная диагностика!

І саме при повторній діагностиці, з"ясовується зворотня дія БАДів на організм. Коли вже отримано протилежний результат. А основне правило - НЕ ЗАШКОДЬ !!!

цитата из фильма.
samusevДата: Середа, 16-Лип-2008, 17:51 | Повідомлення # 38
Quote (Бабай)
І саме при повторній діагностиці, з"ясовується зворотня дія БАДів на організм. Коли вже отримано протилежний результат. А основне правило - НЕ ЗАШКОДЬ !!!

Гормони не пробували приймати? Кажуть, допомагає. wink

Це все "балачки бабушек на лавочке".
Ближче до справи!
А то таким чином можна все шо завгодно опускати, і головне без конкретики, щоб не напрягатися.

БабайДата: Середа, 16-Лип-2008, 18:09 | Повідомлення # 39
samusev,
В людини не можна забрати право на помилку ...
Коли Вам милі гормони - приймайте собі на здоров"я.
А наступати кілька разів на граблі буде тільки божевільний.

Quote (Бабай)
в багатьох компаніях добре поставлена ще й психологічна обробка, як співробітників, так і клієнтів

Ви свято вірите в заморські байки ? Флаг Вам в руки і попутний вітер в спину. А іншим людям дозвольте будь ласка самим вирішувати: де працювати, що їсти, і чим користуватися.

цитата из фильма.
samusevДата: Середа, 16-Лип-2008, 18:21 | Повідомлення # 40
Quote (Бабай)
Ви свято вірите в заморські байки ? Флаг Вам в руки і попутний вітер в спину. А іншим людям дозвольте будь ласка самим вирішувати: де працювати, що їсти, і чим користуватися.

Я вас не змушую купляти БАДи, пийте собі цитрамон і вітамінчик "С"...

Я ще не настільки зневірений в людях, щоб свідоцтво моєї дружини чи близьких сприймати за байку!

НЕдовіряй, Бабай, але хоча б провіряй! dry

Повідомлення овідредагував samusev - Середа, 16-Лип-2008, 18:23
БабайДата: Четвер, 17-Лип-2008, 07:57 | Повідомлення # 41
samusev,
Ніхто мене не примусить ні БАДи купити, ні цитрамон, ні навіть вітамін С. Слава Богу не в пустелі живем, і на землі нашій все добре родить. А коли при цьому ще й головою користуватись, то половини хвороб можна зовсім уникнути. А інші попередити.

А про довіру - то це особиста справа кожного.
Хочеш - вір всим, хочеш - через одного, а хочеш - нікому ...
Вам з цим жити, то вам і вирішувати.

цитата из фильма.
samusevДата: Четвер, 17-Лип-2008, 08:20 | Повідомлення # 42
Бабай, ну на этом и разойдемся. biggrin

LozkinaДата: Четвер, 17-Лип-2008, 14:34 | Повідомлення # 43
Повідомлення: 5
sergo, Я теж хочу займатися АРТ ЛАЙФом. Що мені для цього треба зробити? Я хочу буть здоровою, як ти.Напиши будь-ласка, як підписатись.

Lozkina
ЛохвицькийДата: П'ятниця, 18-Лип-2008, 13:57 | Повідомлення # 44
Повідомлення: 363
Репутація: 8  ±
Quote (Lozkina)
sergo, Я теж хочу займатися АРТ ЛАЙФом. Що мені для цього треба зробити? Я хочу буть здоровою, як ти.Напиши будь-ласка, як підписатись.

Здоров*я маемо в1д батьк1в,в1д природи,в1д знань 1 великого бажання бути здоровим.
А ще ц1лком згодний з:
Quote (Бабай)
samusev,
Ніхто мене не примусить ні БАДи купити, ні цитрамон, ні навіть вітамін С. Слава Богу не в пустелі живем, і на землі нашій все добре родить. А коли при цьому ще й головою користуватись, то половини хвороб можна зовсім уникнути. А інші попередити.
А про довіру - то це особиста справа кожного.
Хочеш - вір всим, хочеш - через одного, а хочеш - нікому ...
Вам з цим жити, то вам і вирішувати.

Возлюби ближнього свого,як себе самого.
БабайДата: Вівторок, 22-Лип-2008, 13:47 | Повідомлення # 45
Лохвицький,
Дякую за підтримку, отже не перевелися ще думаючі люди на світі. А я вже думав що весь світ з глузду з"їхав, і думаючих та розсудливих людей як в пустелі, можеш зустріти, а може й ні.

цитата из фильма.

Повідомлення овідредагував Бабай - Вівторок, 22-Лип-2008, 13:59
clapsДата: П'ятниця, 12-Вер-2008, 11:37 | Повідомлення # 46
Повідомлення: 91
Репутація: 1  ±
цілком згоден з Бабаєм! angry

... не вірю в силу Слова Я, а вірю в силу піз...лін страшних.
Подерев’янський Лесь
samusevДата: Субота, 13-Вер-2008, 16:15 | Повідомлення # 47
Два месяца назад (сообщение №34) я здесь писал к sergo:

Quote (samusev)
Не могли бы Вы, sergo, написать здесь состав (ингредиенты) например шампуня, зубной пасты, крема.

Жду ответа! sad

HYGEIAДата: Неділля, 16-Лис-2008, 23:28 | Повідомлення # 48
Повідомлення: 1
Репутація: 0  ±
Все составы Вы найдете по ссылке http://www.artlife.tomsknet.ru/customers/catalog/

"Определяйте значения слов – и вы избавите
человечество от половины его заблуждений."
Рене Декарт
КОТЯТКОДата: Вівторок, 15-Гр-2009, 21:03 | Повідомлення # 49
Повідомлення: 142
Репутація: 3  ±
Quote (Бабай)
Це зовсім не значить, що дана продукція СЕРТИФІКОВАНА І ДОЗВОЛЕНА ДЛЯ ВИКОРИСТАННЯ В УКРАЇНІ.
Наприклад, сіліконовий гель для грудей, сертифікований в Росії, категорично заборонений для використання в Україні, бо його якість залишає бажати кращого.

Биологически активные добавки не являются лекарственным средством, этим все сказано.Уважающий себя врач не будет их назначать.А сертифицировать в нашей стране можно многое, есть такое понятие как откат.

Форум міста Лохвиця » Оголошення » Робота » АРТ ЛАЙФ (Основний чи допоміжний заробіток)
Сторінка 2 з 2«12
Пошук:
Нова відповідь
Ім'я:
Текст повідомлення:
Опції повідомлення:
Код безпеки:

Copyright Лохвиця © 2012Створити сайт безкоштовно