| ИЩУ РАБОТУ |
| RPK-15 | Дата: Четвер, 19-Чер-2008, 14:33 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Пользователи
Повідомлення: 30
Репутація: 1 [1%]
Статус: Offline
| Интересно узнать предложения о работе в г.Лохвица... НАПРАВЛЕНИЕ - Строительство, компютеры... ОБРАЗОВАНИЕ - Неполное высшее, автоматизация энергосистем ОПЫТ РАБОТЫ - 4 года в строительстве, 2 года в компютерных технологиях... О СЕБЕ - неженат, беспартийный
|
| |
| | |
| Бабай | Дата: Неділя, 22-Чер-2008, 10:40 | Повідомлення # 2 |
Генерал-полковник
Група: Модераторы
Повідомлення: 911
| Вся Україна їде на заробітки в Київ, а ти вирішив що в Лохвиці більше платять ? Невже в столиці більше нема роботи ?
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
|
| |
| | |
| RPK-15 | Дата: Четвер, 26-Чер-2008, 20:10 | Повідомлення # 3 |
Сержант
Повідомлення: 30
Репутація: 1 [1%]
| В Києві роботи вдосталь.... Однак темп життя настільки швидкий, що не вспіваєш насолодитися життям (якщо звичайно нормально працювати, а не сачкувати). І хоч в Лохвиці і платать менше, то витрати суттево менші, та й часу більше залишається...
|
| |
| | |
| VIKTOR_ | Дата: П`ятниця, 27-Чер-2008, 00:13 | Повідомлення # 4 |
Сержант
Повідомлення: 37
Репутація: 0 [0%]
| Quote (RPK-15) Однак темп життя настільки швидкий, що не вспіваєш насолодитися життям З власного досвіду . Працюю 7 днів на тиждень з 8.00 до 19.00 уже 8 місяців. до темпу життя звик, але часу на власні справи дуже мало, хоча заробіток нормальний. Їхати в Київ не рекомендую. Краще розпочати власну справу в Лохвиці та отримувати прибуток втричі більший ніж в Києві. А в Київ (2-3 рази на місяць) приїхати на концерт (наприклад на Мак Картні) . компьютеры Quote (Бабай) Вся Україна їде на заробітки в Київ, а ти вирішив що в Лохвиці більше платять ? Невже в столиці більше нема роботи ? Не рекомендую
"... точно знают только тогда, когда мало знают. Вместе со знанием растет сомнение" (Гете)
|
| |
| | |
| samusev | Дата: Вівторок, 15-Лип-2008, 14:25 | Повідомлення # 5 |
Сержант
Повідомлення: 37
Репутація: 0 [0%]
| Київ - м'ясорубка душі! Там люди стають машинами по зароблянню грошей.
"У истины простая речь." (Г.С.Сковорода)
Повідомлення овідредагував samusev - Вівторок, 15-Лип-2008, 14:32 |
| |
| | |
| Лохвицький | Дата: Вівторок, 15-Лип-2008, 22:25 | Повідомлення # 6 |
Генерал-майор
Повідомлення: 257
Репутація: 7 [7%]
| Можливо комусь буде цiкаво ) Меня зовут Сергиенко Виктор, сейчас мне 31 год. Мои контакты: email: vicsrg@ukr.net , icq: 392247 Итак, вначале краткая хронологическая последовательность. Родился я в 1975 году в Киеве. В 1997 году я закончил Киевский политехнический институт, химико-технологический факультет, специальность биотехнология. Получилось довольно редкое образование – техническое, и в то же время биологическое. С 1995 года я начал работать в области информационных технологий, программистом, системным администратором, получил также опыт работы преподавателем (3 года), на пике карьеры работал начальником отдела ИТ в немаленькой компании. В конце 2002 года задумался о необходимости изменения образа жизни, так как по ряду причин прежний образ жизни меня перестал устраивать (об причинах подробно – в отдельном разделе). Приблизительно полгода длился период, когда я активно искал и обрабатывал информацию и вырабатывал решение. В марте 2003 года решение о переезде было окончательно оформлено и принято. В этот же момент я начал активно готовиться к переезду. В мае 2003 (2-4 числа) я выехал на местность чтобы найти себе дом. Поиски увенчались успехом в селе Ковалин Переяслав-Хмельницкого района. Я нашел пустующий дом, разыскал хозяев, договорился о покупке, дал задаток. Эта покупка обошлась мне в 500 долларов. далi
Возлюби ближнього свого,як себе самого.
|
| |
| | |
| reclean | Дата: Середа, 16-Лип-2008, 10:58 | Повідомлення # 7 |
Сержант
Повідомлення: 39
Репутація: 3 [3%]
| Паранойя чистої води...
Повідомлення овідредагував reclean - Середа, 16-Лип-2008, 10:58 |
| |
| | |
| Бабай | Дата: Середа, 16-Лип-2008, 13:28 | Повідомлення # 8 |
Генерал-полковник
Група: Модераторы
Повідомлення: 911
| Каждый выбирает по себе Женщину, религию, дорогу !!! Омар Хаям.
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
|
| |
| | |
| root | Дата: Вівторок, 26-Сер-2008, 10:36 | Повідомлення # 9 |
Адмін
Група: Администраторы
Повідомлення: 305
| Ось знайшов в коментах Quote Здраствуйте! Мене звати Максим. Проживаю в місті Гадяч. Я приватний підприємець, займаюся продажами охоронних систем побутового рівня. Маю вихід на завод-виробник, який представляе продукцію по цінам виробника. Шукаю людей, які мають бажання зайнятися продажами, встановленням та обсуговуванням GSM охоронних систем в місті Лохвиця та Червонозаводське. Якщо когось зацікавила моя пропозиція пишіть нам на e-mail GSMSecurityPoltava@i.ua Дякую за увагу!
|
| |
| |
|