За повідомлення, які не несуть ніякої корисної інформації користувачі будуть наказуватись. Для початку такі повідомлення будуть видалятись, а юзера отримають + в зауваження. За систематичний флуд користувачі отримають БАН, або взагалі видалення профілю.
начинаем с ДУХов, а я погнал спамить по форумах, хочу в сержанты!
За спам заробиш хіба що БАН, уже в зауваженнях у тебе є 20%, залишилось 4 не корисних повідомлень, і ти стаєш далі читачем форуму. За корисні повідомлення зауваження зніму . Краще не провокуйте, бо настрій буває різний.
духов будем бить
Навіщо ж так сурово, вони теж мають право на існування, і шкоди вроді не роблять.
За спам заробиш хіба що БАН, уже в зауваженнях у тебе є 20%, залишилось 4 не корисних повідомлень, і ти стаєш далі читачем форуму. За корисні повідомлення зауваження зніму biggrin . Краще не провокуйте, бо настрій буває різний.
нам не страшен серый волк
Quote (root)
В кого які є пропозиції згідно зміни назв рангів та кількості повідомлень?
ты спросил- я ответил, ато как-то становиться скучновато
ne karkaj on odnix banit a moj profil vawe udalilhotja budet prikolno - sam sprawivaew, sam otve4aew
Точно, Ти сам уже з собою почав спілкуватись тільки під різними ніками Реєстрація і пости з одного ІР адреса 92.113.223.137 провайдера JSC UKRTELECOM Для початку активність для обох ніків урізаю на 7 днів для того щоб подумав трохи, якщо за цей час бажання флудить не відпаде видалю і профілі.
Нічого страшного тут нема, просто потрібно відповідати по темі, і не ображати інших користувачів. Є розділ спілкування, створюйте там тему ФЛЕЙМ, і спілкуйтесь на здоров'я . Але якщо явно користувач "погнал спамить по форумах, хочу в сержанты", то і результат буде відповідним. Ті користувачі які нормально ведуть себе на форумі нічим не ображені вроді
Та для чого створювати, їх і так на форумі вистачає. Он тема "Політичне життя на лохвиччині" - хіба не тема для флуда ??? Яке політичне життя ??? Сміх та й годі.
Вся жизнь - игра! Задумана хреново, но графика обалденная!
root, А справді, інколи не вистачає простих слів... У когось із поетів, здаєть у В.Маяковского здається таке: "...обложыл бы их трехглавым матом, и в гопода, и в бога, душу мать..."
Додано (05-Лип-2008, 23:32) --------------------------------------------- Вибачаюсь дуже. Насправді С.Єсєнін: "...Оглушить бы их трехпалым свистом...", ну а далі по тексту...
Доброго вечора, хлопці! Так хочеться з кимось поговорити, по-флудити т.с. У жінки "звук" пропав. За доляри обижається. На кума я в обіді. Теж за доляри... Тьху, виходить, що доляр і на моє життя вплинув! А я думав, що тільки на мировий ринок...
ДЯДЬКО, Все в цьому світі взємопов"язане. Та може й кум, не такий вже й винуватий. Він же не знав, що доляр дешевшатиме. А жінка,- вночі пригорнете, вона й відійде. Поборсається трохи (для годиться), а потім відійде. Жінки в нас ловкі.
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
ДЯДЬКО, Так, у вас свєрідний гумор і бачення дійсності.. Але чого на форумі немає ні одного флудячого школярика разом з коханим вчителем, який також бабахнувся в дитинство (у них це часто)?