root Давно хотів запитати : - Звідки береться репутація у користувачів, і чому вимірюється в процентах, а не в літрах наприклад ? (жартую). Просто цікаво !
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
Користувачі самі змінюють рейтинги інших. Тобто якщо Ви вважаєте, що хтось щось робе корисне, або ні, то можете міняти рейтинги цих користувачів в відповідну сторону.
Яким чином? Це кількість цитувань, звернень на окремих сторінках чи взагалі? Повірте, можливість спілкування, яке, як я зрозумів, Ви, Адмін, надали нам за власною ініциативою, це - чудово і велика Вам подяка. Але я маю звання і свій рейтинг зовсім в іншій системі виміру. Мабуть я маю зовсім низький його рівень, бо так і не зрозумів, чи не знайшов системи (алгоритму) ,що використовується у Вас для створення, розумію, доволі умовних градацій (характеристик) учасників. Не хочеться писати нічого категоричного? Можливі зміни?
Додано (04-Лип-2008, 00:19) --------------------------------------------- root, Забувся. Коли пробую "Назад" наприклад з цієї сторінки-немає коректного повернення. Тільки через "тему".
Коли пробую "Назад" наприклад з цієї сторінки-немає коректного повернення.
Це проблеми вашого браузера.
Quote (Taras)
Мабуть я маю зовсім низький його рівень
Додав для початку +1
Quote (Taras)
бо так і не зрозумів, чи не знайшов системи (алгоритму) ,що використовується у Вас
Алгоритм такий - Користувачі читають форум, якщо те що ви пишете їм допомагає чи подобається, вони можуть висловити Вам подяку в вигляді +1 в репутацію. Якщо питання стосовно рангу - то це кількість повідомлень на форумі, є відповідна тема з описом цього.
Натиснути на кнопку , перейти в профыль, там натиснути на Змінити дані, знайти поле аватар і вставити адресу малюнка, або вибрати в галереї. Зберігаємось, і встановлення аватара готово
Може на форумі хто знає історію громадянської, то допоможіть: Лохвицький військовий загін, чи 910 полк, командир Д.Л Приліпін. який склад командирів і якишлях (маршрут) пройшов підрозділ?
Додано (01-Вер-2008, 14:58) --------------------------------------------- Шановне панство, де ви подівалися? Не можна ж так різко зникати із інтернету. Відзовіться хто-небудь, пролийте світло на причину мовчання
Можливо, зжавши графічний файл і відповідно і його розмір. Це можливо зробити за допомогою Диспетчера рисунков Microsoft Office, чи іншої подібної програми.
Шановний root, в новому розділі без коментарів "Реклама на сайті" викладені контактні дані, для чого вони. Розділ "Оголошення" працює на повну катушку, і спокійно закидай і в куплю і в продам і в послуги...
Делать то, что доставляет удовольствие, - значит быть свободным.
Мне не удаётся загрузить свое фото из компьютера в аватар (из Сети тоже). Почему? JPEG, 19 кбт.
Уважаемые хохлы! Разорвите с советско-совковым прошлым и перестаньте сосать русскую сиську!