Якщо ви вперше на цьому сайті то вам необхідно зареєструватися. Щоб зареєструватися жмем РЕЄСТРАЦІЯ Заповнюємо поля (обов'язкові не всі) та вводимо символи з картинки і жмем зареєструватися. Тепер ви маєте змогу зайти і активно використовувати ресурси сайту. 99% інформації знаходиться на форумі. На форумі ви маєте змогу створювати влані теми та опитування кнопками та
Це коротко. Якщо ж у вас щось не виходе, чі ви чогось не знаєте пишіть, з радістю всім відповім.
ImageShack - безкоштовний та швидкий сервер зберігання картинок. Велике прохання до всіх форумчан - графіку зберігати саме там. Тобто якщо ви хочете вставити своє фото в повідомлення виконайте наступні дії: 1. Заходимо за адресою http://imageshack.us/ 2.Натискаємо кнопку обзор, і вибираємо своє фото. 3.Жмем кнопку host it. 4.Після завантаження отримуємо вікно з посиланнями які можна скопіювати і вставити в ваше повідомлення. І ось результат.
Thumbnail for forums (1) - бажано використовувати саме це посилання, так як загружається зменшене зображення, тобто сторінка грузиться швидше. Hotlink for forums (1)
Роз'ясніть правило форуму II.3, а саме: "Категорично забороняється будь-яка реклама, зокрема реклама інтернет-проектів (за винятком випадків попереднього узгодження з адміністрацією)." Узгодження з якою адміністрацією? Адміністрацією сайта, лінк на який я хочу вставить в моє повідомлення (сайт не комерційний, безкоштовний і т.д., наприклад про музичку)? Наприклад, хочу вставить лінк на безкоштовний сайт, звідки можна качать якусь попсу, чи ще щось... Можна?
Дане правило означає, що користувачам не дозволяється явно рекламувати якісь комерційні сайти, без попереднього погодження зі мною. Стосовно Вашої ситуації - дозволяється, спеціально для цього створено тему в розділі музика.
Админчик, скажи, а можно скидывать свои видеофайлы. (имеется неплохая подборка по Лохвице, да и качество нормальное, правд в .3gp)
"... точно знают только тогда, когда мало знают. Вместе со знанием растет сомнение" (Гете)
Admin, чому у повідомленнях не відображаються зображення з атрибутами знизу, а лише номер фото(відкривається у новому вікні) Браузер Mozilla Firefox Прикріплення: 6319377.jpg(103Kb) · 8358939.jpg(96Kb) · 1022778.jpg(75Kb) і все
А, пости знищуются по яким критеріям? Який офіційний список слів для використання на форумі? А якщо я хочу буть самим собою і не притворяться дуже правельним?
За інформативністю. Права на видалення є у мене і модера. Я видаляв останнє '21-Май-2008, 00:15 Можливо пости були видалені модератором, і не думаю що без причини. Якщо це не так напишіть повідомлення і в якій темі воно було опубліковано і розберемся разом чому воно було видалене.
tolik286. Cкладається враження, що це місце в інеті відкрито ну, скажемо, з метою обговорити тему мого віку, моїх всих параметрів особистості, моєї (можливо) статі та сексуальної орієнтації. Зміст постеру не цікавить... Враження-- зібралися бабусі на призбі. (Цікаво, що знають арифметику і зачатки аналізу).!!!!!! Для адміну: Повідомте свої вибачення (по відомому Вам милу) у зв`язку з появою на Вашому сайті постерів, в яких торкаються особи автора. Можу надати необхідну юридичну допомогу.
grigori37 не може прикріпити файл, що там не так ?
Не знаю, у мене все Ок. Можливо файл быльше 400 Кб.
Quote (Taras)
Повідомте свої вибачення у зв`язку з появою на Вашому сайті постерів, в яких торкаються особи автора.
Вибачення за що і перед ким? Якщо на сайті є пости які порушують авторське право чи принижують чиюсь гідність - повідомте про це мені чи модератору, і будуть прийняті відповідні рішення. Своєї вини ні перед ким я не бачу, і відповідальність за дії користувачів не несу.
Який офіційний список слів для використання на форумі? А якщо я хочу буть самим собою і не притворяться дуже правельним?
Правила Форуму
II. Порядок поведінки на форумі. 1. Спілкування на форумі будується на принципах загальноприйнятої моралі і мережевого етикету. 2. Суворо заборонене використання нецензурних слів, лайки, образливих виразів, незалежно від того, в якому вигляді і кому вони були адресовані. Зокрема при підміні букв символами.
Хочу добавить пару фото, ну вони не вiдповiдають папкам ( це не "фото Лохвиччини" не " фото Лохвичан"). Скорiше це " досягнення Лохвичан" та "вiдвiдувачi музею". Можливо буде створено цi папки, чи додавати в тi що iснують? Дякую.
Пусть то, что случилось - не останавливает тебя!
Є думка про зміну Структури сайту: 1) Присутність ВСІХ тегів на любій сторінці по довільному вібору; ...Далі продовжу...
Додано (07-Чер-2008, 14:44) --------------------------------------------- ...Продолжение.. Любая приведенная система должна быть доступна за минимальное количество шагов... Админ!!! Ну не все же виртуозы для Вашего лабиринта!!! Сделайте его ПОЛЬЗОВАТЕЛЬСКИМ. Увидите прирост посещаемости. ...