| Питання та відповіді | | root | Дата: Середа, 05-Бер-2008, 15:54 | Повідомлення # 1 |
Адмін
Група: Администраторы
Повідомлення: 390
| F.A.Q. Якщо ви вперше на цьому сайті то вам необхідно зареєструватися. Щоб зареєструватися жмем РЕЄСТРАЦІЯ Заповнюємо поля (обов'язкові не всі) та вводимо символи з картинки і жмем зареєструватися. Тепер ви маєте змогу зайти і активно використовувати ресурси сайту. 99% інформації знаходиться на форумі. На форумі ви маєте змогу створювати влані теми та опитування кнопками та Це коротко. Якщо ж у вас щось не виходе, чі ви чогось не знаєте пишіть, з радістю всім відповім.
| |
|
| | | root | Дата: Середа, 19-Бер-2008, 10:46 | Повідомлення # 2 |
Адмін
| Як вставить картинку в пост по центру? Необхідно вписать код Code [c][img]адреса картинки[/img][/c] або користуватись кнопочками img та ... Пробуйте в розділі тестування і у вас все вийде
| |
|
| | | sergo | Дата: Середа, 19-Бер-2008, 11:42 | Повідомлення # 3 |
Група: Пользователи
Повідомлення: 123
| root, я спробував вставити ролик в тестуванні,перевір що не так.
Жизнь.exe /? 
| |
|
| | | sergo | Дата: Середа, 19-Бер-2008, 11:48 | Повідомлення # 4 |
| набравши код, пост залишився пустим,чи це на деякий час?
Жизнь.exe /? 
| |
|
| | | root | Дата: Середа, 19-Бер-2008, 12:01 | Повідомлення # 5 |
Адмін
| Скоріш за все крива ссылка, в тестуванні я вставив тільки - що Code [c][video]http://www.youtube.com/watch?v=078i-atxU0o[/video][/c]
| |
|
| | | sergo | Дата: Середа, 19-Бер-2008, 13:23 | Повідомлення # 6 |
| да перевірив ссилка щось барахлить,а так все зрозумів,дякую ставлю+
Жизнь.exe /? 
| |
|
| | | root | Дата: П'ятниця, 21-Бер-2008, 09:12 | Повідомлення # 7 |
Адмін
| ImageShack - безкоштовний та швидкий сервер зберігання картинок. Велике прохання до всіх форумчан - графіку зберігати саме там. Тобто якщо ви хочете вставити своє фото в повідомлення виконайте наступні дії: 1. Заходимо за адресою http://imageshack.us/ 2.Натискаємо кнопку обзор, і вибираємо своє фото. 3.Жмем кнопку host it. 4.Після завантаження отримуємо вікно з посиланнями які можна скопіювати і вставити в ваше повідомлення. І ось результат. Thumbnail for forums (1) - бажано використовувати саме це посилання, так як загружається зменшене зображення, тобто сторінка грузиться швидше. Hotlink for forums (1)
| |
|
| | | Alex37200 | Дата: Четвер, 10-Кв-2008, 17:21 | Повідомлення # 8 |
Повідомлення: 23
| Мало че понятно, но будем разбиратся
Повідомлення овідредагував Alex37200 - Четвер, 10-Кв-2008, 17:22 | |
|
| | | musiccat | Дата: Понеділок, 21-Кв-2008, 18:31 | Повідомлення # 9 |
Повідомлення: 48
| Роз'ясніть правило форуму II.3, а саме: "Категорично забороняється будь-яка реклама, зокрема реклама інтернет-проектів (за винятком випадків попереднього узгодження з адміністрацією)." Узгодження з якою адміністрацією? Адміністрацією сайта, лінк на який я хочу вставить в моє повідомлення (сайт не комерційний, безкоштовний і т.д., наприклад про музичку)? Наприклад, хочу вставить лінк на безкоштовний сайт, звідки можна качать якусь попсу, чи ще щось... Можна?
| |
|
| | | root | Дата: Вівторок, 22-Кв-2008, 09:14 | Повідомлення # 10 |
Адмін
| Дане правило означає, що користувачам не дозволяється явно рекламувати якісь комерційні сайти, без попереднього погодження зі мною. Стосовно Вашої ситуації - дозволяється, спеціально для цього створено тему в розділі музика.
| |
|
| | | VIKTOR_ | Дата: Вівторок, 22-Кв-2008, 23:48 | Повідомлення # 11 |
Повідомлення: 37
| Админчик, скажи, а можно скидывать свои видеофайлы. (имеется неплохая подборка по Лохвице, да и качество нормальное, правд в .3gp)
"... точно знают только тогда, когда мало знают. Вместе со знанием растет сомнение" (Гете)
| |
|
| | | root | Дата: Середа, 23-Кв-2008, 07:47 | Повідомлення # 12 |
Адмін
| Можна, але не до нас а на YouTube а потім в пост вствляти Code [video]Адреса відео[/video]
| |
|
| | | ORC | Дата: Вівторок, 29-Кв-2008, 22:24 | Повідомлення # 13 |
Повідомлення: 6
| Как создать тему в разделе
| |
|
| | | | |
|