Оля, Краще купи за ті гроші стареньку іномарку, тоді точно їздитимеш. А як купиш Таврію чи Славуту, то не ти матимеш машину, а вона тебе "матиме" !!!
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
Якщо кого цікавить рейтинг надійності автомобілів, то варто дивитися тут, є дані про нові (1-3 роки), БУ (4-7 років) і старші 10 років. Правда тут тільки іномарки ... Мабуть Жигулі та інші, не вважаються машинами ...
Шановний Бабай я з Вами не згоден. Таврія і Славута досить надійні машини. Ремонт робити не дорого і не складно. А стару іномарку попробуй запчастинами настачить. У мене був бус vw t2 так після виходу стартера із ладу я пів України його обшукав. У мене тепер Таврія - люкс 2003р.в я задоволений. З Харкова по 500кг возив і нормально. Головне економічна машинка.
Пане zaz, скажу чесно, Тавріїї в мене не було. Були в товаришів. Дуже жалілися на ходову. 10-20 тисяч, і вся ходова двигтить і торготить, а то ще можна й колесо загубити. А по поводу стартера на бус vw t2, то просто потрібно знати, де шукати. До речі, при нормальній експлуатації, стартер там вихожує від 500 тисяч і більше. В мене на Форду проблеми з стартером почалися після пробігу 500 тисяч (вже в мене). А я брав Форда, на спідометрі було 100 тисяч(це загальний пробіг 600 тисяч). До того, я навіть не знав, що таке стартер.
У Таврій є різниця. Я кажу про заз-део. По наших дорогах любу ходву можна уложить. А стартер гавкнув бо залипла релюшка стартера і все. А потім шукали маслоз*ємні кільця. Тоже був не приємний момент. Краще наші машини, їх проще ремонтувать і запчастин уйма.
Краще наші машини, їх проще ремонтувать і запчастин уйма.
Пане zaz, це особиста справа кожного. Одні купляють машини, щоб їх ремонтувати, а інші - щоб їздити ...
Це так, але цей самий "певний час" у різних машин приходить через різну кількість пройденх км. Подивись пост № 8. Чоловік тільки купив (пробіг 9 000 - це ніщо), а вже за всяку ціну хоче позбутися ...
Чері навіть залізиною не назвеш, я наїздив 120000км і не жаліюсь при тому, що машина 2003р.в. 20000км. тільки за осттанні 6 місяців і кроми мала і фільтрів нічого не робив. Я думаю що для такої машини це нормальний показник.
Це на Таврії ? І крім масла і фільтрів нічого не робив ? - Не вірю !!! Не всякі Жигулі витримують такий пробіг без ремонтів . Та ще й по нашим дорогам ...
zaz, Терміново потрібно перевірити на правдивість - швидкомір, щось тут не так. 120000 км і тільки масло і фільтр були замінені, такого не може бути тому, що не може бути Делать то, что доставляет удовольствие, - значит быть свободным.
Новогодний подарок от ГАИ: ездить по доверенности запрещено
02.12.2008 11:17, Рубрика: У всех на устах
Закончились спокойные времена для автолюбителей, ездивших по доверенности. Водители в шоке — теперь всех, кто не счел нужным получить временный талон на управление машиной, штрафуют от 425 до 850 гривен. Что делать? Дорогая филькина грамота По нотариальной доверенности ездит чуть ли не каждый пятый автомобилист. Причем большинство из них долгое время довольствовались этим документом исключительно для права управления автомобилем, не планируя продавать или дарить его. Но, уплатив нотариусу 130–350 гривен и получив на руки красивый бланк с голограммой, водитель вдруг выясняет, что все равно ездит на автомобиле незаконно. — Когда я оформлял доверенность на жену, нотариус сказала, что больше ничего не понадобится, — возмущается хозяин «девятки» Игорь Викторович. — С тех пор сто раз гаишники останавливали Машу, но никаких претензий к доверенности не имели. А тут вдруг тормозят и штрафуют — за то, что ездит без документов. То есть, доверенность уже не документ. В МРЭО мне объяснили, что по доверенности, даже генеральной, выданной на три года, можно ездить только 10 дней. Потом необходимо получить временный талон. Получается, я заплатил за филькину грамоту, нотариус заработала, теперь заплачу ГАИ, а завтра нас заставят еще какую-то бумажку получать и опять платить . Тиснути тут. Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
у мене славута 1999 року. Їздить нормально і покриває мої потреби. А чотири пари амортизаторів ( в т.ч. одна на багажник) та купа резинок мене не розорили. Нового китайця купувати не хочу, хоча б тому, що в нього вантажопідйомність на 25 кг менша.
Олександр