Форум міста Лохвиця
Субота, 11-Лют-2012, 01:36
Лохвиця
Вітаю Вас Гость | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Модератор форуму: Stepan, Бабай 
Форум міста Лохвиця » Дозвілля » Політика » 9 Травня (День Пам'яті)
9 Травня
ObersДата: Субота, 09-Тр-2009, 07:56 | Повідомлення # 1
Група: Пользователи
Повідомлення: 179
Репутація: 0  ±
Замечания:  ±
Нагороди: 2
День Пам'яті і Скорботи, день Перемоги. Мільон, мільони,десятки мільонів життів... Пам'ятаємо! 64 роки назад союзні війська сходу і заходу знищили Німецький міт. Щиро здоровлю Бійців-ветеранів зі здобутою Перемогою! Дай Вам боже здоров'я і довгих років життя, Герої! Вас вже так мало, а ще менше ми робимо для Вас... Закликаю всих хоч в цей день виказати Живим і Мертвим всю можливу увагу й пошану. Честь і Слава!

Мир спасут красота и массовые расстрелы.

Повідомлення овідредагував Obers - Субота, 09-Тр-2009, 08:16
МАГДата: Субота, 09-Тр-2009, 09:08 | Повідомлення # 2
Повідомлення: 64
Репутація: 1  ±
Нагороди: 0
ВСЕХ, ВСЕХ, ВСЕХ!!!
С ДНЕМ ПОБЕДЫ!
МИРНОГО НЕБА, ЗДОРОВЬЯ, ЛЮБВИ!
YanushevichДата: Субота, 09-Тр-2009, 11:28 | Повідомлення # 3
Повідомлення: 975
Репутація: 4  ±
Нагороди: 5
А я вот воздержусь от поздравлений. Война нашей семье не причинила такого вреда, как советский режим. К началу войны уже и мужчин-то не осталось... все были арестованы.

Додано (09-Тр-2009, 12:26)
---------------------------------------------
Я сейчас нахожусь в Кишиневе. Что молдованам-то праздновать? Бессарабию, часть Румынии, советские войска захватили в 1940 г. Тогда СССР был верным союзником гитлеровской Германии, а Румыния состояла в антигитлеровской коалиции... После освобождения Бессарабии в 1945 г. опять начались расстрелы, массовые депортации молдован в Сибирь, искуственный голод 1949 г. и много других "прелестей" советского режима.

Quote (МАГ)
МИРНОГО НЕБА, ЗДОРОВЬЯ, ЛЮБВИ!

Что за пустой звон и автоматическое повторение бессодержательных фраз? Какое мирное небо? Когда оно было? Где?

А где здоровье, а?

И что за любовь?

Додано (09-Тр-2009, 12:26)
Не надо кидаться словесной шелухой!

Додано (09-Тр-2009, 12:27)
Кстати, во всем мире день окончания войны отмечается 8-го мая. Вы все хотя бы это знаете?

Додано (09-Тр-2009, 12:28)
Злой я. Потому что у людей в головах винегрет.

Уважаемые хохлы! Разорвите с советско-совковым прошлым и перестаньте сосать русскую сиську!
DimaДата: Субота, 09-Тр-2009, 12:22 | Повідомлення # 4
Повідомлення: 31
Quote (Yanushevich)
Злой я. Потому что у людей в головах винегрет.

Вас, наверное, когда-то в пионеры не приняли. Теперь вы на всех и обижаетесь. Да еще и бредятину всякую пишете.

А всех остальных С ПРАЗДНИКОМ!!!

Кто рано встает...тот не высыпается
ObersДата: Субота, 09-Тр-2009, 12:24 | Повідомлення # 5
Yanushevich, понимаю о чём Вы. Потому и сказал- день памяти и скорби. Я пожелал здоровья ветеранам, солдатам- они этого достойны без вариантов, они герои. Все! Да, винигрет, да, непонятки, да, пустошь. Но память жива и война не окончена, а победа пусть пирова, но Победа! И пусть победа обратилась поражением- это тоже всего лишь слова. Всё впереди и Победа тоже. Не праздник- память и скорбь, Честь и Слава.

Повідомлення овідредагував Obers - Субота, 09-Тр-2009, 12:29
tolik286Дата: Субота, 09-Тр-2009, 14:08 | Повідомлення # 6
Повідомлення: 529
Репутація: 5  ±
Нагороди: 3
Хотів знайти інфу про проведення військових парадів іншими країнами до дня перемоги, нічого не знайшов. Може хто знає як прводять військові паради перемоги, наприклад в США?
ObersДата: Субота, 09-Тр-2009, 17:49 | Повідомлення # 7
8-го мая была подписана капитуляция Германии по центральноевропейскому времемени. По московскому это случилось уже 9-го мая. Поэтому и возникла эта разница/путаница в датах, не имеющая никакой существенной разницы- дата всего лишь дата.

YanushevichДата: Субота, 09-Тр-2009, 19:18 | Повідомлення # 8
Повідомлення: 975
Нагороди: 5
Quote (tolik286)
Хотів знайти інфу про проведення військових парадів іншими країнами до дня перемоги, нічого не знайшов.

Кажется, во Франции 8 мая проводился скромный военный парад на Елисейских полях. Но ничего похожего на то, что проводится в Москве. Хотя участие Франции в войне весьма сомнительное. "Кажется", потому что уже забыл или путаю с 14 июля.

Додано (09-Тр-2009, 19:59)

Quote (Dima)
Вас, наверное, когда-то в пионеры не приняли.

Говорят, что жизнь наладится, когда умрет последний пионер. Т.е. не останется человека, знавшего совок.

Додано (09-Тр-2009, 20:18)
Мне лозунги и пустые поздравилки не нужны. И вранье мне не нужно. И совковый культ победы мне отвратителен.

К 9 мая статья Широпаева:
http://shiropaev.livejournal.com/29142.html#cutid1

Уважаемые хохлы! Разорвите с советско-совковым прошлым и перестаньте сосать русскую сиську!
ObersДата: Неділля, 10-Тр-2009, 18:51 | Повідомлення # 9
Вчера не хотел продолжать начатое, т.к. для меня ещё остались неприкасаемые темы, в которых я сознательно остаюсь максимально корpектен. Например вопросы религии- обозначить позицию да, обгадить нет. И эту тему я поднял не собираясь вести полемику кто есть ху хотябы в этот день. Но тем более непонятным мне становится пасивность остальных пользователей. Чудо, поразительно, но, видимо, подавляющее большинство имеет ту же точку зрения, что Широпаев и Янушевич! Или я чего то не понимаю... Например я однозначно да- согласен. Аккуратно, максимально корректно дал это понять, что в принципе не присуще мне- прямолинейность и злая риторика мой стиль. За что большинством тут и не любим- называя вещи своими именами вызываю раздражение так как большинство не имеет на это смелости! Но что ж вы все молчите сейчас, когда говорил не я?!! Что притихли в своих норах? Советская Армия-преступник номер 1!!! Ау!! Даёшь новый Nürnberg, суд над преступниками- победителями! Где вы? Ждёте когда Оберс заговорит? А Янушевич'а вам жалко беспокоить... Слабаки!

На братских могилах не ставят крестов.
И вдовы на них рыдают.
А только приносят букеты цветов
И " вечный огонь " зажигают...©

Повідомлення овідредагував Obers - Неділля, 10-Тр-2009, 22:38
tolik286Дата: Неділля, 10-Тр-2009, 19:24 | Повідомлення # 10
Quote (Obers)
А Янушевич'а вам жалко беспокоить...

А, чо його безпокойить, я згоден з Янушевичем бо більшості питань.
А про військові паради запитав тому що руськоязичні товарісчі закидають українцям про образу ветеранів, тим фактом що Україна непроводила військового шоу, як в росії.

Додано (10-Тр-2009, 20:24)

Quote (Obers)
Советская Армия-преступник номер 1!!!

Це хто такий? Формуліровка не правельна (ІМХО), у рядового Івана чиста совість перед нащадками і самим собою.

Повідомлення овідредагував tolik286 - Неділля, 10-Тр-2009, 22:31
BadДата: Неділля, 10-Тр-2009, 22:07 | Повідомлення # 11
Повідомлення: 192
Нагороди: 1
Quote (Yanushevich)
А я вот воздержусь от поздравлений

А поздравлять нужно не советский режим, а тех солдат, которые воевали с немецкою ордою, которые пролили свою кровь. Для меня этот день свят, т.к. деды мои прошли эту войну.
Quote (Yanushevich)
Не надо кидаться словесной шелухой!

А вот от ваших постов и галимых ссылок по поводу Дня Победы явная шелуха.
"Не судите, и не будете судимы; не осуждайте, и не будете осуждены; прощайте, и прощены будете; ибо, какою мерою мерите, такою же отмерится и вам"
"Что ты смотришь на сучок в глазе брата твоего, а бревна в твоем глазе не чуствуешь? Или, как можешь сказать брату твоему: "брат! дай, я выну сучок из глаза твоего", когда сам не видишь бревна в твоем глазе? Лицемер! вынь прежде бревно из твоего глаза, и тогда увидишь, как вынуть сучок из глаза брата твоего"

Делать то, что доставляет удовольствие, - значит быть свободным.
ObersДата: Неділля, 10-Тр-2009, 22:19 | Повідомлення # 12
tolik, якщо у 'рядового Івана' 'совесть чиста', то Ви, перепрошую, очевидно не згодні ні з Янушевич'ем ні Широпаєвим. А щодо неточного формулювання: Совєтьська армія це в даному випадку фактологічне узагальнення- це й генерали й генералісімус, і лєтьохи, і заградотряди, і Івани з штрафбатами.

tolik286Дата: Неділля, 10-Тр-2009, 22:25 | Повідомлення # 13
Quote (Obers)
Івани з штрафбатами

А в чому винен рядовий Іван, який на ВІЙНІ убив 100 солдат ворожої армії на СВОЇЙ землі?
ObersДата: Неділля, 10-Тр-2009, 22:48 | Повідомлення # 14
tolik, ні в чому! Вбивство на війні не злочин. Захисник-кшатрій може бути святим. Злочинець- ніколи. Солдатів, воїнів, бійців, героїв безіменних та й Богданів з Іванами щиро здоровив...

tolik286Дата: Неділля, 10-Тр-2009, 22:58 | Повідомлення # 15
Та, вибачаюсь, я просто не читав інфи по ссилкі Янушевича по тій простій причині чо інколи читаю початок і кінець де багато букв і нема корисної інфи.

Додано (10-Тр-2009, 23:58)
Хоча ідіоти і праведники були по обидві сторони фронту, в сім"ї не без урода.

grigori37Дата: Неділля, 10-Тр-2009, 22:58 | Повідомлення # 16
Повідомлення: 587
Репутація: 6  ±
Прочитав ще одну книгу про війну, називається " Немецкий снайпер на восточном фронте. 1942 - 1945.", автор Йозеф Оллерберг. Написано в стилі мемуарів, але із передмови видно, що автор тексту багато часу провів в розмовах із героєм книги, снайпером, слухаючи його скупі розповіді про війну і те що йому довелося бачити і пережити, а потім довго працював над накопленим матеріалом поки не зліпив дещо логічне, розпутане. Спіцифіка снайперської "роботи" така що про неї краще мовчати. Тому і призвіща снайперів у книзі змінені. До початку 1943 року снайперів у німців не було. Вважалося аморальним бути свідомим вбивцею. Та потім визнали вигідним мати таких фахівців у військах, а геббільсевська пропоганда ліпила із них національних героїв.
Я читав чимало мемуарних книжок, але такої концентрованої правди про війну, таких відвертих її жахів не зустрічав. Прасто дивуєшся, як розумні істоти могли створювати для себе такі адські ситуації і вести себе в рих гірше чортів.Одним словом, війна це страшне зло, а люди ще і зараз цього не розуміють, накопичують зброю, готуються, а кой-де і воюють. Не можна сказати, що в книзі написана неправда. Ні. Мені доводилося чути від очевидців, бачити самому, читати багато такого, про що розповідає автор. Але такої концентрації жахів...Виникає питання для кого і чого це потрібно? Я відповідаю на нього позитивно: потрібно, потрібно щоб люди знали, що таке війна і намагалися її не допустити.

Radcenko
БабайДата: Вівторок, 11-Січ-2011, 17:48 | Повідомлення # 17
Група: Модераторы
Повідомлення: 3472
Репутація: 12  ±
Нагороди: 4
Пане grigori37, я перемістив Ваш пост в цю тему.
Тут він буде доречніший.

Умное выражение лица, еще не признак ума !
цитата из фильма.
tolik286Дата: Субота, 30-Кв-2011, 00:35 | Повідомлення # 18
В кого які версії щодо проведення свята 9 травня.
В мене є такі питання:
1) Чому відмічається день перемоги 9 травня, коли друга світова закінчилася 2 вересня?
Це тесаме якщо в груповій бійці відзначати не сумісну перемогу, а конкретно вибитий зуб?
2)Чому відзначається конкретно друга світова, а не перша чи якась інша? Чому ветеранів афганців не шанують так як інших ветеранів?
aboubyrДата: Неділля, 01-Тр-2011, 20:08 | Повідомлення # 19
Повідомлення: 392
Даавай мо не робити ревізію. Це свято наших дідів та батьків. Не від них залежно встановлювались ці дати. Вони гинули , вони страждали , вони йшли на кулі.Це їх свято. Так , середних учасників "вижили" і гади , але памятатимемо невинно убієнних, невинно зкалічених. Нинішній мир ,це їх заслуга і притому чесна.

Листопад
"... в каждом из нас живут ангел и демон,и голоса их порй неразличимы".
"Ангел же заставляет нас размышлять о наших поступках, и ему иногда нужны чьи-нибудь уста,чтобы высказатся."
jafarДата: П'ятниця, 13-Тр-2011, 10:55 | Повідомлення # 20
Повідомлення: 231
Репутація: 2  ±
ВО Свобода -добре пропіарилось у Львові 9 травня \\
чудні у них акції \\то прапори їм недовподоби -то новобудови \\
може хто поясне -чі я щось пропустив????? surprised

БабайДата: П'ятниця, 13-Тр-2011, 13:01 | Повідомлення # 21
Група: Модераторы
Повідомлення: 3472
Репутація: 12  ±
Нагороди: 4
Так було задумано
Розділяй і володарюй.
Треба ж посіяти розбрат в Україні,
щоб перенаправити вектор невдоволення людей ...

Умное выражение лица, еще не признак ума !
цитата из фильма.
clapsДата: П'ятниця, 13-Тр-2011, 15:35 | Повідомлення # 22
Повідомлення: 91
Так було задумано
Розділяй і володарюй.
Треба ж посіяти розбрат в Україні,
щоб перенаправити вектор невдоволення людей ...

повністю згодний з Бабайом, якого біса у Львів поїхали кримчаки, наче не знали, що їх там вже ждуть, а Свобода добряче пропіарилась безплатно по теліку...

... не вірю в силу Слова Я, а вірю в силу піз...лін страшних.
Подерев’янський Лесь
aboubyrДата: П'ятниця, 13-Тр-2011, 22:20 | Повідомлення # 23
Повідомлення: 392
Моя мати була направлена в "помощь" на західну Україну в м. Костополь. І розповідала такі жахи ,що нікому і не присниться. Доводилось ходити у ранці містом приймати повідомлення "ротау" в зимку. Йде по місту, а на площах, на деревах висять молоді хлопці українці , в цивільному, і на вітру стукаються один об одного наче дошки. Спорчатку пуло страшно , а потім ,уявляєте ,всі вже звиклись з такими "прикрасами . І ці "прикраси" то зникали ,то знову появлялись. Про які там червоні ганчирки можна говорити. Якщо там в кожного ,або дядя , або тьотя були сталінськими сосульками.

Додано (13-Тр-2011, 23:20)
Львівське щоу було геніально розіграно регіоналами. Ім вдалось зтравити націоналістів і комуністів. Рада прийняла з безпосередньою допомогою регіоналів абсурдне рішення, видержка -президент не підписав , а паровоз з червоними стягами уше на всих парах пішов і всі проблеми невдач економіки перейшли на другий план. Дим пущено .Головне зроблено - розєднуй і діли .Розєднуй і пануй.

Листопад
"... в каждом из нас живут ангел и демон,и голоса их порй неразличимы".
"Ангел же заставляет нас размышлять о наших поступках, и ему иногда нужны чьи-нибудь уста,чтобы высказатся."
Форум міста Лохвиця » Дозвілля » Політика » 9 Травня (День Пам'яті)
Сторінка 1 з 11
Пошук:
Нова відповідь
Ім'я:
Текст повідомлення:
Опції повідомлення:
Код безпеки:

Copyright Лохвиця © 2012Створити сайт безкоштовно