Ось уже і закінчуються наші шкільні роки.І тепер ми уже більш ніколи не подуркуємо з нашим кльовим 11- Б, ми уже ніколи не дістанемо Василовну, і більш ніхто з нас не попаде в кімнату до Наталки.Ми уже не будемо прогулювати уроків і псувати настрій вчителям!!!Школа від нас відпочине.Ми вас любимо.Вітуха і Маруха.
Додано (20-Тра-2008, 13:04) --------------------------------------------- Ось уже і закінчуються наші шкільні роки.І тепер ми уже більш ніколи не подуркуємо з нашим кльовим 11- Б, ми уже ніколи не дістанемо Василовну, і більш ніхто з нас не попаде в кімнату до Наталки.Ми уже не будемо прогулювати уроків і псувати настрій вчителям!!!Школа від нас відпочине.Ми вас любимо.Вітуха і Маруха.
Базилюк Марія Іванівна (алгебра, геометрія) - зараз на пенсії Черкасець Галина Тимофіївна (російська мова, література) - зараз на пенсії
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
Повідомлення овідредагував Бабай - П'ятниця, 25-Лип-2008, 13:38
АЛЕКС, Навчався в ПЕРШіЙ поряд з пам'ятником Сковороді. Про викладачів. Рівень сучасних (а знайомий з дуже багатьма, і не тільки з Лохвицькими), це небо і земля. Рівень викладання неможливо порівнювати. Обладнання кабінетів... (Тоді були лабораторії). Ця тема важка для мене. Була змога порівнювати різні освітні заклади в нашому районі. Хочете подробиць?
РК-86, Так обладнання зараз "трохи" застаре а на уроках хiмii....... нас ще на початку навчального року попередили що немае чим проводити х1м1чн1 реакц11 1 будемо все вивчати в теор11. Я УКРАЇНЕЦЬ! Я знаю багато таємниць, але я не знаю усіх відповідей...
АЛЕКС, Обладнання для хімкабінетів раніше виробляли в нас, на приладобудівельному заводі. Колби, пробірки, реторти, та іншу скляну продукцію . Коли я навчався, нас навіть водили туди на екскурсію. Зараз не знаю, чи роблять.
Повідомлення овідредагував Бабай - Вівторок, 07-Жов-2008, 11:25
Коли я закінчував 1 школу, то легко й без підготовки здавав любі вступні екзамени до ВУЗу. А я в школі, не був навіть відмінником. Звичайний середній учень, з середнім рівнем знаннь. А про слова типу "репетитор" ми тоді й не чули. Нам вистачало базових знаннь. Наскільки це можливо нинішнім випускникам - нехай вони самі скажуть ... Особливо цікаво, як поступалося медалістам. І чи не доводилося піднімати рівень знаннь за допомогою репетиторів, та іншої доВУЗівської підготовки ?
Так і медалісти тепер іші. Адже досить мати 10-ки щоб одержати медаль. А, наприклад, за одну граматичну помилку тепер ставлять 10 (без помилок -12), а раніше ставили 4 -і це вже не медаліст.
Сьогодні довелося спілкуватися з мамами учнів початкової(!) ланки. Виявляється, для успішного навчання вже таких школярів потрібні репетитори. Тобто, мова не йде тільки про випускників чи старшокласників. А репетитор - це той же учитель. У класі він більше і охочіше працює зі "своїми" вихованцями, а всі, хто хоче мати нормальні оцінки, змушені будуть також прийти до репетитора. Існуюча система освіти, навчальні програми побудовані так, що не забезпечують засвоєння дитиною потрібного рівня знань без додаткових занять. "Сидіти після уроків" з тими, хто не зрозумів чи пропустив урок, ніхто сьогодні не буде, як це було колись. Вчителя сьогодення поставило в такі умови, що він чи не найперший і зацікавлений у процвітання репетиторства. Це не є проблема конкретно нашого міста чи конкретної школи. Це проблема нашого суспільства, системи освіти, держави. Безкоштовна освіта, як і безкоштовна медицини - то вже, виходить, фікція для наївних?
Нормальну тусовку не мину... Ми про інше... А реклама - КЛАСС... Навіть і мене дістало... Є проблеми в певній сфері? Вирішу, хоча і поскрипують суглоби... Боюся не порозумітися в цінностях, не в ціні...
Додано (12-Лис-2008, 21:22) --------------------------------------------- Женька, Це - про ШКОЛУ.