ДО УВАГИ ВСІ КОГО ЦІКАВИТЬ ГІМНАЗІЯ №1 ВІДКРИВСЯ ФОРУМ ГІМНАЗІЇ http://gimnaziya1.at.ua/ Я УКРАЇНЕЦЬ! Я знаю багато таємниць, але я не знаю усіх відповідей...
Повідомлення овідредагував АЛЕКС - Понеділок, 18-Тр-2009, 14:57
АЛЕКС, Дякую за труди. Ваша праця присутня у створенні нової адреси в мережі?
Додано (08-Чер-2009, 01:19) --------------------------------------------- Ну і заглянув, ну і зареєструвався. На темі про історію школи помилка на промильці. Аж соромно про наслідників рідненької "альма матер". Хто там у вас за цим наглядає? От вже на весь світ дірками в освіті засвітили...
Додано (08-Чер-2009, 01:21) --------------------------------------------- Дійсно - до "ригачки"...
Я не боюсь умереть. Просто противно присутсвовать при этом...
Как легко кого-нибудь похвалить, сказав: - Умнейший человек! И как легко все испортить, добавив: - В нашей палате. Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
В школе: - ... ну, что тут у нас... так, свойства ромба. Ну, рисуй ромб!.. Вовочка, ты что, не знаешь, как ромб выглядит? Буби, Вовочка, буби! Вот так, молодец. Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
Жена мужу за завтраком: - Напрасно мы с тобой были против того, чтобы дочь сделала пирсинг. С тех пор, как она вдела себе в нос кольцо, стало гораздо удобнее поднимать ее в школу.
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
Если начать говорить только то, что знаешь, то скоро тебе скажут, как мало ты знаешь. Если начать говорить только то, что думаешь, то скоро тебе скажут, как неправильно ты думаешь. Если начать говорить только то, что хотят от те6я слышать, то скоро тебе скажут, как много ты знаешь и правильно думаешь.
Quote (АЛЕКС) До створення сайту гімназії я не маю ні якого відношення. А в мене і на думці не було...
Тільки є підозра, що "аффторів" знаєте. Якщо це дійсно так, назовіть поіменно. Бо нет терпить забагато...
Вітаю, Алекс! Дуже вдячний за відповідь. З адміном ще тоді, до публікації зауважень ТУТ написав листа по милу. Дивна реакція. Мов сайт школи номер 1 створювався тільки для діючих вчителів і учнів СЬОГОДНЯШНІХ. Бувшим - зась. Система реєстрації на сайті - ну як при прийомі до рядів СС. Загальнодоступності і на обрії не видно.
Система реєстрації на сайті - ну як при прийомі до рядів СС
Учні, які зараз навчаються критикувати вчителів не можуть, Їм ще іспити складати. А ті, хто давно школу закінчив - тих не пущають, щоб не підривали авторитет вчителів ... Все просто , й продумано ... Демократія ...
Учні, які зараз навчаються критикувати вчителів не можуть, Їм ще іспити складати. А ті, хто давно школу закінчив - тих не пущають, щоб не підривали авторитет вчителів ... Все просто , й продумано ... Демократія ...
Зовсім ні. Просто погляди на школу у нас різні. Я все про те і саме. Про якість навчання. Приймаємо формулу "ДЕШЕВО-БЕЗКОШТОВНО-НЕЯКІСНО"? А де тоді програми для обдарованих дітей? Ну давайте навчати олігофреників, у яких "папи" "мажори". Правда, проблеми зарплатні вчителям, проблеми місцевого бюджету вирішаться. Але. Але орієнтація навчального процесу змінеться. Вона вже змінена. Орієнтація на виховння обмежених, позбавлених власної гідності особистостей, з обмеженим рівнень знань.
- Почитай ребенку сказку. - Как я могу читать ребенку сказки, когда там спящую красавицу полюбил некрофил, Царевну лягушку зоофил... Белоснежка нарвалась на групповуху, Дюймовочка вырвалась от педофила-Крота... Пойду лучше пива попью.
Почитай ребенку сказку. - Как я могу читать ребенку сказки, когда там спящую красавицу полюбил некрофил, Царевну лягушку зоофил... Белоснежка нарвалась на групповуху, Дюймовочка вырвалась от педофила-Крота... Пойду лучше пива попью.
Папа, ау!
Новости психиатрии: Сейчас в психушках практически перевелись Наполеоны. Нынешние придурки просто не знают, кто это такой.
Новости психиатрии: Сейчас в психушках практически перевелись Наполеоны. Нынешние придурки просто не знают, кто это такой.
Це - Ви. Називаючи придурками 500 сімей без зарплатні більше 3-х років. Придурок, який сприймає ці явища за норму. А може і скажений. А скажених стороняться і в кінці кінців - відстрілюють. На жаль. Як кажуть лікарі - прогноз тяжкий.
Бабай, grigori37, Безтолку натякати, безтолку списи показувати. Як кажуть поляки: "НЄ ВЄМ". Хоч кілок на голові теши... Важко з нонкомпосами спілкуватись.
Розбирайтесь самі. Мені обридло втовкмачувати декого в події і факти і одержувати у відповідь реакцію: "ВСЁ ХОРОШО, ПРЕКРАСНАЯ МАРКИЗА, ВСЁ ХОРОШО...".
Не підозрював про таку стійкість вихованців системи.
Жена мужу за завтраком: - Напрасно мы с тобой были против того, чтобы дочь сделала пирсинг. С тех пор, как она вдела себе в нос кольцо, стало гораздо удобнее поднимать ее в школу.
В рубриках і темах розбираємося? Так і всі анекдоти з нету перекачаємо... Тут про школу, чи про методи підйомних робіт? Може пірсінг зроблений там, де саме подобається папі?
Пишіть по темі, будьте ласкаві!
Може хто із учнів читає це повідомлення, не ігноруйте. Прочитайте книгу Річарда Докінза "Егоистичный ген". ЇЇ логко знайти в інтернеті, записавши в строску пошуку автора і назву. Книга дуже інформативна. Учить думати. Хто її прочитає той стане зовсім іншим, інтелектуально багатшим. Краще її читати колективно, обговорюючи окремі місця і не спішити, це не детиктив.
Radcenko
Прочитав книгу "Магия Берхольма", Даніеля Кельмана. Знайщов в Альдебарані. Читав з компютера. Автор австрієць, книга вийшла з друку в 1997 році. Потрапила до визначних. Сюжет гострий, філософський. Молода людина з вразливою психікою сама вибрала свій шлях - стати богослужителем. Але вже по закінченню богословського факультету під впливом геометрії і роздумів над тим, що лежить в основі всесвіту, відмовляється від свого вибору. Нужда і голод змушують шукати заробіток тим, чим найкраще володіє: фокусами з картами. В цій сфері досягає феноменальних успіхів, стає визначним ілюзіоністом. Та його мучить те що кожен раз йому доводиться обманювати не тільки людей. а і самого себе. Як не крути, а мистецтво ілюзіоніста, то є мистецтво обману. Свідомість не витримує внутрішніх протирічч. В молодому віці він пише книгу про свою магію, і добровільно іде із життя. У кого нестійка нервова система і хто не любить філософствувати не читайте.
Radcenko