Додано (25-Гру-2008, 18:45) --------------------------------------------- Я вважаю що людина повинна вчити іноземні мови 10 років,а рідну мову все життя.
Я вважаю що людина повинна вчити іноземні мови 10 років,а рідну мову все життя.
А краще і легше - паралельно. Одне другому не заважатиме. Жалкую зараз, лінився з english у сприятливий час. Та, все рівно не повірите... Будете робити все рівно по- своєму...
Я не боюсь умереть. Просто противно присутсвовать при этом...
Можливо, скажете, що старші завжди молодих не розуміють , але що цікавого в плані визначеної теми - "Гімназія №1"(все про цю школу), можна почерпнути з цієї сторінки? Для "привіт-привіт" існують аськи, смс, телефони... Ау, молодь! Невже немає цікавих подій, чи у вашому середовищі нема проблем, які хвилюють?
Пані Наталія, а може нехай діти тішаться ? А там дивись, може й путнє щось виде . Згадайте себе в тому віці ...
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
Можливо, скажете, що старші завжди молодих не розуміють , але що цікавого в плані визначеної теми - "Гімназія №1"(все про цю школу), можна почерпнути з цієї сторінки? Для "привіт-привіт" існують аськи, смс, телефони... Ау, молодь! Невже немає цікавих подій, чи у вашому середовищі нема проблем, які хвилюють?
Панi Наталія, та це ж не форум Президента, Дайте нам побавитися, i дiйсно тут iдеться все про школу.Ну такий вже у нас вiк. Я УКРАЇНЕЦЬ! Я знаю багато таємниць, але я не знаю усіх відповідей...
Лохвицький, Я десь і колись Вам висловив свою думку що до менторства? Давайте будемо послідовними. Вміння вслухатись і зрозуміти важить більше слів.
Я не боюсь умереть. Просто противно присутсвовать при этом...
вечори звісно бувають присвячені різним подіям! Танцємо під різні сучасні хіти! Також під діджейську музику! Бітлз хороша штука, шкода, що розпалися, та і деяких учасників вже і на світі немає.... Особисто я зараз "хворію" гуртом Бумбокс!
Додано (21-Кв-2009, 15:57) --------------------------------------------- Для пана Бабая! Отже ви скинули ссилку на відео де в основному описується що не викладають у школах, в Російських! Так от, там майже все, що в них не вивчають викладають в нашій школі! Мабуть російські реалії трохи віддалені від наших!
Я УКРАЇНЕЦЬ! Я знаю багато таємниць, але я не знаю усіх відповідей...
Повідомлення овідредагував АЛЕКС - Вівторок, 21-Кв-2009, 14:52