Создали Blu-ray диск объемом 320 Гб ! 5 октября 2009 - Источник Лента.ру. На десятислойный Blu-ray носитель от японской корпорации TDK, полностью совместимый с существующими приводами, теперь можно будет записывать до 320 Гб. Увеличить емкость разработчики смогли, повысив прозрачность слоев, из которых состоит диск. Это позволило обойтись без усиления мощности лазера и обеспечить совместимость: новые диски можно читать и записывать с помощью уже выпускаемых моделей приводов. Продающиеся сегодня диски Blu-ray содержат максимум два слоя данных по 25 Гб, при этом верхний слой пропускает около 50% света. В новом диске количество слоев с данными увеличено до десяти, а прозрачность верхнего слоя составляет свыше 90 %.
Компания представит диск на выставке CEATEC, которая начнется в Японии 6 октября 2009 года.
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
Бабай, Надійшли за кордоном флешки 64 ГБ. на підході - 128. Ау розробках заміна вінчестерів (механічних) на носії з іншими принципами об"ємами в 10 і більше ТЕРРА... Ваше повідомлення мабудь стосується нашого ринку.
Я не боюсь умереть. Просто противно присутсвовать при этом...
Більшість немовлят країн Заходу доживуть до 100 років Більше половини малюків, які в наш час народжуються у розвинених країнах світу, мають шанс відсвяткувати своє 100-річчя. За останні 50 років мешканці 30 розвинених країн вдвічі частіше живуть понад 80 років. І показник середньої тривалості життя постійно зростає, повідомляє ВВС. Якщо так піде і далі, то понад половина нинішніх малюків з розвинутих країн можуть дожити до свого 100 річчя. Такі висновки зробили вчені під керівництвом Кааре Крістенсена з Університету південної Данії у статті, яку опублікував медичний журнал Lancet. Згідно з даними науковців, у 1950-му році вірогідність дожити до віку 80-90 років складала в середньому 15-16% для жінок та 12% - для чоловіків. У 2002-му році цей показник склав вже 37% для жінок і 25% - для чоловіків. Вчені підкреслюють, що у 1920-х роках головним фактором, який підвищив середню тривалість життя, стала успішна боротьба з дитячою смертністю. Після цього західні країни досягли значного прогресу у підтриманні життя людей похилого віку. Загалом же середня тривалість життя постійно зростає з 1840-го року, і немає жодних ознак того, що цей процес загальмується. Життя Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
Бабай, Це ФЛУД! Але умови форуму позбавляють мене права зробити Вам "Зауваження". Просто я вже не один раз спостерігаю і константую Ваше поводження при розмішенні повідомлень на сторінках сайту. Ось посижу трохи над програмкою і засеру (вибачте за ненорматив) всі теми повідомленнями, близькими тематично... Это Вам надо? З усієї світовоі паутини... Власне ставлення, власна думка.
Ще раз: Форум
Массовое собрание, съезд [первонач. площадь в Древнем Риме, где сосредоточивалась общественная жизнь города] Всемирный ф. молодежи. Ф. ученых.
ФОРУМ [лат. forum] - 1) площадь в древнем Риме, на которой происходили народные собрания, устраивались ярмарки и совершался суд; 2)* место выступлений, высказываний; 3) широкое представительное собрание, съезд.
Пане РК-86, це не флуд, а науково доведений факт, що тривалість життя в людей збільшується, і в основному там де нормальні умови життя. Якщо для Вас це флуд, не беріть його до уваги, а продовжуйте собі жити в темряві. Щастя Вам.
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
Пане РК-86, це не флуд, а науково доведений факт, що тривалість життя в людей збільшується, і в основному там де нормальні умови життя. Якщо для Вас це флуд, не беріть його до уваги, а продовжуйте собі жити в темряві. Щастя Вам.
Маю ж ще одне застереження. Тема орієнтована не на КОНСТАТАЦІЮ подій у науковому світі, а на їх обговорення, на обмін думками. А засмічувати простими повідомленнями з наукового світу - штату учасників нашого Форуму вистачить десь тільки на частку 10 у мінус 12-18 степені. РОЗУМІЄТЕ? Повідомив новину - викажи своє бачення, відношення, інше. Бо архів непотрібний буде. Н... не потрібний.
Пане Z, якщо вам подобаються жопи, то використовуйте зеркало, і милуйтеся своєю. На форумі здається всі нормальні люди, кроме вас, жопи їх ображають.
Radcenko
Світ назовні набагато більший та цікавіший за корумповану та вбогу країну, населену переважно боягузами та неуками. Цей світ і чудовий і жорсткий: або керуєш ти, або керують тобою. Перше досягається лише через знанняу У наших дітей не залишилося нічого, навіть власної країни. Бо їхні батьки все про*бали. На вас тепер надія - чи ви повернете спи***ене і житимете як люде, чи будете далі мичати та барижити папуасним мотлохом, думаючи, що якщо засцяні гачі гріють, то ніби й літо на дворі.
Не той контингент людей на форумі. Коло інтересів інше ...
Ну чому. Більшість всього - розповідь про людські СПРОБИ. В самому широкому діапазоні інтересів. Вам не сподобалось - Вашу думку викладено. Не треба тільки її монополізувати.
Повідомлення. Сьогодні по "брехунцю" розповідали про карпатське село, в якому аномально велика кількість народжень однояйцевих близнюків. Навіть у мсцевих курей відмічено підвишену колькость яєць з двома жовтками. Пояснення від місцевих жителів: використовують воду з єдиного (і дуже старого) джерела. З навколишніх сіл здавна приходять по цю воду. Біля джерела - іконка. Про похоження (легенди, плітки о т.ін.) не повідомляється.
- Чи може держава планувати зростання населення? - Не може, тому що знаряддя виробництва перебувають у приватній власності. Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
Не той контингент людей на форумі. Коло інтересів інше ...
Трохи тут протиріччя присутнє. маєте власну думку - висловіть.
Чому людей так вимірювати? Вам же відоме моє моє персональне відношення до одного з таких "кравців".