Хочу сворити музей історії комп. техніки - так мабудь буде вірніше...
tolik286, тут питання не про доцільність, тут я безумовно "за", про коло людей які будуть цим цікавитися. На "Apollo", який першим сів на Місяць стояв комп з 32Х7К ОЗУ і трохи більше "прошивки" ПЗУ на ферриті. Цікаво кому це цікаво... ОК? Я не боюсь умереть. Просто противно присутсвовать при этом...
В музей Вы ездили. Какие знания, впечатления получили?
Може стоит их сопоставить во времени с появлением ВТ, МП, ЭВМ, вообще техники этого рода в родном отечестве, применительно к родному району? Ну как, интересно?
Я не боюсь умереть. Просто противно присутсвовать при этом...
А скільки тут може бути добавок у питомому вигляді? Це історія. Не бажаете - Вам і iphone 5 буде казкою, чи розміром кишені спонсора...
Quote Хочу сворити музей комп. техніки дуже добре ,що хтонебудь щось хоче створювать!
Розумієте, безглуздо всим підряд втовкмачувати Булеву алгебру чи бінарну, тетрадну, восмеричну,16-ричну, систему числення, ну і інше таке... Всі вже давним-давно навіть калькулятори повикидали. (В мобілкі ж є). Це тема специфічна, якщо хочете - на фахівців (чи напівфахівців), Любителів дізнатися і пізнати "а що там в середині?", "а як воно "крутиться""? Десь ось так...