| Г.Д. Радченко - Лохвицький форум | | root | Дата: Понеділок, 09-Лют-2009, 08:17 | Повідомлення # 1 |
Адмін
Група: Администраторы
Повідомлення: 399
| Ось дожились що і про нас пишуть :). Виставляю роздуми Г.Д. Радченко про наш форум. Качаємо тут
| |
|
| | | Бабай | Дата: Понеділок, 09-Лют-2009, 12:45 | Повідомлення # 2 |
Група: Модераторы
Повідомлення: 3217
| Прочитав. Досить цікаво. От і готова відповідь на запитанн : "Чим форум може бути корисний для Лохвичан" Думаючі люди завжди знайдуть корисне зерно в спілкуванні з іншими людьми. З давніх давен відомо : в суперечках народжується істина. І якщо хтось з нашого діалогу почерпнув щось корисне для себе то вже дуже добре. Значить форум таки приносить користь людям, хоча б в інформаційному плані.
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
| |
|
| | | РК-86 | Дата: Субота, 21-Бер-2009, 05:41 | Повідомлення # 3 |
Група: Пользователи
Повідомлення: 1462
| Quote (Бабай) Значить форум таки приносить користь людям, хоча б в інформаційному плані. А приносить? Чи, в останній час, у провокаційному плані? Це стосується і опусів пана Григорія. По рівню освіти і культурного самовідчуття...Додано (21-Бер-2009, 05:41) --------------------------------------------- Та, вибачте пане Григорію, орфографія і семантика у Ваших творах давно бажає кращого. Без ніяких образ...
Я не боюсь умереть. Просто противно присутсвовать при этом...
| |
|
| | | grigori37 | Дата: Субота, 21-Бер-2009, 07:44 | Повідомлення # 4 |
Повідомлення: 533
| Грішний. пане КЛ-86, а Ви могли б і віправити помилки.
Radcenko
| |
|
| | | РК-86 | Дата: Субота, 21-Бер-2009, 10:03 | Повідомлення # 5 |
| grigori37, на депозитні файли я також заходив, все в мене під призвіщем "Радченко Григорій" є. Просто більше 15-ти тисяч доволі об"ємних творів все ще чекають на свою чергу. Ви втрачали розум у читальному залі Ленінки? Коли треба зрозуміти, не правити. Вам потрібен коректор і редактор Ваших творень? Спробую, на дозвіллі показати мою роботу і коректуру деяких частин, які Ви написали. Обмежений в часі, але спробую.
| |
|
| | | grigori37 | Дата: Субота, 21-Бер-2009, 20:08 | Повідомлення # 6 |
Повідомлення: 533
| РК-86, Спасибі. не варто витрачати час. Я не вважаю свої шедеври художніми творіннями, Видавати не збираюсь.
Radcenko
| |
|
| | | Бабай | Дата: Неділля, 22-Бер-2009, 10:29 | Повідомлення # 7 |
Група: Модераторы
Повідомлення: 3217
| Quote (grigori37) Я не вважаю свої шедеври художніми творіннями На сучасному етапі життя може й так, а через кілька сотень(тисяч) років, як опис нашого реального буття без художніх домислів, можливо й матиме ціну.
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
| |
|
| | | РК-86 | Дата: Вівторок, 24-Бер-2009, 04:10 | Повідомлення # 8 |
| Quote (Бабай) На сучасному етапі життя може й так, а через кілька сотень(тисяч) років, як опис нашого реального буття без художніх домислів, можливо й матиме ціну. Так, безумовно. І зробити коректуру - значить втратити частину аутентичності автора. Але з ще живим автором посперечатися дозволите?
| |
|
|
|