Прочитав. Досить цікаво. От і готова відповідь на запитанн : "Чим форум може бути корисний для Лохвичан" Думаючі люди завжди знайдуть корисне зерно в спілкуванні з іншими людьми. З давніх давен відомо : в суперечках народжується істина. І якщо хтось з нашого діалогу почерпнув щось корисне для себе то вже дуже добре. Значить форум таки приносить користь людям, хоча б в інформаційному плані.
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
Значить форум таки приносить користь людям, хоча б в інформаційному плані.
А приносить? Чи, в останній час, у провокаційному плані? Це стосується і опусів пана Григорія. По рівню освіти і культурного самовідчуття...
Додано (21-Бер-2009, 05:41) --------------------------------------------- Та, вибачте пане Григорію, орфографія і семантика у Ваших творах давно бажає кращого. Без ніяких образ...
Я не боюсь умереть. Просто противно присутсвовать при этом...
grigori37, на депозитні файли я також заходив, все в мене під призвіщем "Радченко Григорій" є. Просто більше 15-ти тисяч доволі об"ємних творів все ще чекають на свою чергу. Ви втрачали розум у читальному залі Ленінки? Коли треба зрозуміти, не правити. Вам потрібен коректор і редактор Ваших творень? Спробую, на дозвіллі показати мою роботу і коректуру деяких частин, які Ви написали. Обмежений в часі, але спробую.
Я не боюсь умереть. Просто противно присутсвовать при этом...
На сучасному етапі життя може й так, а через кілька сотень(тисяч) років, як опис нашого реального буття без художніх домислів, можливо й матиме ціну.
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.